REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.3° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
15.3° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Gara Constanța dă pe-afară de turiști! Au venit petrecăreții de 1 Mai pe litoral. Video

Gara Constanța dă pe-afară de turiști! Au venit petrecăreții de 1 Mai pe litoral. Video

Andreea VLAICU 2 mai 2024 | 00:00 1661

Cu toate că vremea nu prea a ținut cu ei în ultima perioadă, se pare că turiștii nu au ținut cont numai de asta și au venit pe litoral pentru a sărbători 1 Mai. Cel mai mare val de tineri dornici să petreacă cu siguranță sunt cei care vin cu trenul.

Gara Constanta da pe-afara de turisti! Au venit petrecaretii de 1 Mai pe litoral. Video

Peroanele Gării Constanța au fost neîncăpătoare la prima oră a zilei. Miercuri, 1 mai a.c., Gara CFR Constanța a fost învăluită de turiști care an de an aleg litoralul pentru a petrece în minivacanță. 

Gara Constanta da pe-afara de turisti! Au venit petrecaretii de 1 Mai pe litoral. Video

Care mai de care, fiecare cu bagajele care par neîncăpătoare, au ieșit din trenul care i-a adus pe tărâmul distracției și petrecerilor.

Gara Constanta da pe-afara de turisti! Au venit petrecaretii de 1 Mai pe litoral. Video

De aici, o mare parte din călători pleacă spre alte stațiuni, printre care se enumeră Costinești și Vama Veche, cele mai căutate locuri de pe harta distracției, pe când o parte rămâne în Mamaia. 

Video 1:

Agenții economici promit în această minivacanță multă distracție și activități pentru fiecare.

Video 2:

Ținând cont de faptul că vremea frumoasă se lasă așteptată la Constanța, pe turiști nu îi sperie acest aspect, astfel ca nu mai puțin de 50.000 de petrecăreți sunt așteptați in mini-vacanța de 1 mai la malul Mării Negre.

Aceștia pot vizită stațiunea Mamaia, zona Piațeta Cazino Mamaia, unde vor avea loc pe întreagă durata a mini-vacanței, spectacole începând cu orele 19.30, pe scenă urmând concerteze mai mulți artiști, printre care și Lora, Lidia Bubble, Alexandra Ungureanu.

De asemenea, mai pot vizita și Faleză Cazinoului, cât și Centrul Vechi al orașului.  Cei ce nu sunt interesați de concertele în aer liber organizate de Primărie, sunt așteptați li se alăture petrecăreților din zona de nord a stațiunii Mamaia, mai exact cluburile de lux de la malul marii, acolo unde roabele cu șampanie și artificiile își așteaptă petrecăreții. Vama Veche își așteaptă vamaioții începând cu dată de 1mai, atunci când majoritatea cluburilor din stațiune se vor redeschide.

Pentru familiști, Delfinariul din Constanța are porțile deschise și va așteaptă vizionați împreună cu cei mici spectacole fabuloase, dar și vizitați Microrezervația.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt. ca le place cheful sa ii numim cheflii si mai putin turisti, nici macar petrecareti.
5
1
la turisti debedei si betivi drogati manelisti
5
3
Distracția in marketuri cu baxuri de bere și parizer Mâine unii întinși pe plajă aromați de borhodul berii și al prafurilor În r*mânia tinerii se distrug repede nu au grijă de viața și comportamentul lor Distracția e formată din dans sport cultură și puțină băutură
8
3
@JOEL, noroc cu tine ca ai ajutat la dezvoltarea sociala. Acum mergi si fa-ti niste mici pe balcon si taci in p**a mea de bosorog.
1
8
Au venit cu mancare ieftina de acasa sa nu cheltuie. Va asteapta tone de chipsuri sa va p
3
3
Tinerii de azi nu știu să se distreze Mulți sânt cu droghy își distrug viața Țigările și băutura nu au limite În urmă cu treizeci de ani se mergea la discoteci căsuțe sat vacanță iarbă verde la pădure Oamenii erau mai civilizați și miliția de atunci chiar făcea ordine prin patrule pe străzi Azi civilizația a dispărut scandalul e la ordinea zilei șmecherii cu bani cumpără tot Siguranța națională e nasoală și fără legi dure și autoritate
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515