REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Alanis Morissette a pozat pentru coperta unei reviste în timp ce îşi alăpta bebeluşul

Alanis Morissette a pozat pentru coperta unei reviste în timp ce îşi alăpta bebeluşul

Replica API 9 aprilie 2020 | 00:00 1024

Alanis Morissette

Sursa foto: (c)Alanis Morissette/Facebook.com

Cantautoarea canadiană Alanis Morissette a acceptat să pozeze pentru coperta revistei Health în timp ce îşi alăpta cel de-al treilea copil, într-un gest de iubire adresat tuturor femeilor şi mai ales celor care au devenit recent mame, relatează miercuri EFE, citată de Agerpres.

"Iubesc femeile şi ne aflăm într-un moment în care mamele dăruiesc totul", a spus artista care a suferit de depresie postpartum după naşterea primilor copii.

Morrissette a dorit ca prin această imagine să atragă atenţia asupra provocărilor pe care le înfruntă mamele, mai ales în ceea ce priveşte sănătatea mintală.

"Cred că mamele sunt generoase în orice moment. Sunt femei dispuse să ofere totul oricând", declară artista canadiană într-un interviu care va fi publicat în ediţia din mai a revistei Health.

Morissette, în vârstă de 45 de ani, are trei copii cu soţul său, Mario 'Souleye' Treadway, un băiat, Ever Imre, de 9 ani, o fetiţă, Onyx Solace, de 3 ani şi băieţelul Winter Mercy, care s-a născut în august anul trecut.

Potrivit autoarei unor hituri precum "Ironic", societatea continuă să nu recunoască eforturile şi implicarea totală a mamelor, femei aflate în suferinţă şi condamnate la tăcere, care urlă în lăuntrul fiinţei lor dar merg totuşi mai departe.

Artista a dezvăluit că practică cu copiii săi aşa-numita tehnică "unschooling" o formă structurată de a împărtăşi cunoştinţele contrară şcolii formale şi că îşi împarte timpul între îngrijirea celor trei copii şi cariera sa artistică.

Viitorul ei album, "Such Pretty Forks in the Road", tratează subiectul provocărilor ascunse ale maternităţii, precum şi alte teme importante din viaţa sa, a dezvăluit artista.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca tot ati vorbit, puteati sa ne aratati si poza cu alaptarea.
1
0
Si acum o sa sara toate toapele proaste sa spuna cat de dezinvolta este ''mamica'' si cat de ok este gestul de a alapta in public! Dar am si eu o intrebare: Daca tot ii alaptati in public de ce nu-i si faceti in public? Doar este natural, nu-i asa?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920