REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Albu (LAPAR): Noua generaţie de consumatori este din ce în ce mai educată şi trebuie să răspundem acestor provocări

Albu (LAPAR): Noua generaţie de consumatori este din ce în ce mai educată şi trebuie să răspundem acestor provocări

Replica API 15 mai 2019 | 00:00 266

Gheorghe Albu

Următoarea generaţie de consumatori este din ce în ce mai educată, iar noi trebuie să răspundem acestor provocări, a declarat, marţi, preşedintele interimar al Ligii Asociaţilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), Gheorghe Albu, la un forum de specialitate.

"Tinerii au nevoie să-şi facă un viitor. Ei trebuie să aibă încredere că şi în agricultură poate să-şi construiască un viitor. Eu am un moto: 'Dacă ar fi să mă mai nasc o dată, tot agricultor m-aş face'. În această frumoasă meserie m-am realizat din punct de vedere profesional, urmând toate etapele. Sunt fermier în România, m-am născut fermier şi, când o fi să fie, vreau să plec tot din această meserie. Îndreptaţi-vă către agricultură, pentru că acolo este un loc în care vă puteţi realiza şi profesional, dar şi familial! Toată familia noastră lucrează în agricultură, cot la cot. O altă temă abordată la Bruxelles este legată de următoarea generaţie de consumatori, care este din ce în ce mai educată, iar noi trebuie să răspundem acestor provocări. Marea majoritate a fermierilor din România ce fac parte din LAPAR sunt proprietari de terenuri", a spus Albu.

Partenerii Forum for The Future of Agriculture (FFA), în colaborare cu Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), au organizat, marţi, o conferinţă regională privind viitorul agriculturii.

Dezbaterea de la Bucureşti se concentrează asupra unor subiecte de interes pentru deţinătorii de terenuri, fermieri, ecologişti şi factori de decizie politică.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108