REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ALDE Constanţa riscă să nu aibă candidaţi la alegerile parţiale de luna viitoare! Iată motivul INCREDIBIL

ALDE Constanţa riscă să nu aibă candidaţi la alegerile parţiale de luna viitoare! Iată motivul INCREDIBIL

Replica API 21 octombrie 2017 | 00:00 217

Candidații ALDE pentru alegerile din data de 5 noiembrie, din localitățile constănțene, au fost contestați de mai multe persoane. ALDE îi are pe Nedelcu Lenuța, pentru funcția de primar al comunei Pantelimon, pe Ion Vasilache, funcția de primar al comunei Bărăganu și pe o echipă de 14 candidați pentru Consiliul Local al comunei Mereni.

Contestațiile au fost respinse de către judecători, decizia fiind luată în cursul zilei de vineri, 20 octombrie. Contraargumentele aduse de către reprezentanții ALDE au fost mai puternice decât cele amintite de către reclamanți. Surse din partid menționează că reclamanții au invocat motive absurde, cum ar fi lipsa semnăturii președintelui de partid, actualmente ex-președinte încă din luna aprilie 2017, pe listele de candidați. Acestea au fost numite simple „șicane” de către cei din partid, aceștia nedorind să fie în atenția presei. Un alt argument adus de către reclamanți ar fi lipsa semnăturii co-președintelui ALDE, Daniel Constantin, care nici acesta nu se mai află în funcție de luni bune. „...nefiind validată de președintele organizației județene ALDE, Mircea Banias, precum și de co-președintele Daniel Constantin”, se menționează în cererea de contestație. Mai mult, reclamațiile au fost făcute de persoane domiciliate în municipiul Constanța, pentru UAT-urile Bărăganu, Mereni și Pantelimon, aceștia nefiind membri de partid.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricum vor lua scor de 5-6% maxim
0
0
tot ce este legat de ciuma rosie este incredibil, saracii curati ca lacrima. Excroci ca ei nu exista, si care ar fi impedimentul ca reclamatiile vin din randul persoanelor ce nu sunt membre de partid si nu apartin cu domiciliul de localitatile in cauza? Cum ar putea sa vina o contestatie de la un membru de partid, nu ar zbura in secunda doi?, si apoi acesti contestatari sun indreptatiti la astfel de demersuri, acolo isi au familii, prieteni caroira le este frica sa comenteze , din simplul motiv ca ''primarul taie si spanzura''. Bravo lor, ceklor ce au indraznit sa aiba opinii separate, ce spun
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108