REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ALERTĂ: 4 spargeri, într-o singură noapte, la Agigea

ALERTĂ: 4 spargeri, într-o singură noapte, la Agigea

Replica API 11 aprilie 2020 | 15:15 7304

Atenţie la hoţii care fură din casele aflate în construcţie! Aceştia fură de obicei materiale de construcţie şi scule pe care apoi, cel mai probabil, le vând. Mai multe case aflate în construcții, din localitatea Agigea, au fost „vizitate” de hoți în cursul nopții de joi spre vineri, respectiv 9/10 aprilie.

Aceștia au furat tot ce le-a stat în cale, de la șurubelnițe până la drujbe și o roabă, conform declaraţiilor unei păgubite. Polițiștii constănțeni fac cercetări în acest caz, deschizându-se și dosare penale pentru furt calificat.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați vineri, 10 aprilie, în legătură cu mai multe furturi din locuințe din zona Moară din localitatea Agigea. O constănțeancă a declarat, pentru Replica, faptul că în cursul nopții i-a fost spartă casa aflată în construcții.

„Au fost sparte patru case în Agigea, în zona jgheaburi, toate fiind în construcții. Nu locuiește nimeni momentan acolo. Una dintre cele patru a fost chiar a noastră. Ne-au furat materiale de construcții, scule, șurubenlițe, o roabă și multe altele. La noi au intrat pe geam, spărgându-l în prealabil, iar în casele vecinilor au intrat prin spargerea ușilor. Din câte mi-au spus, de la ei ar fi furat drujbe, cauciucuri, scule și alte lucruri” a declarat constănțeanca.

Conform reprezentanților IPJ, au fost depuse sesizări în legătură cu trei case sparte de hoți, aflate în construcție, nelocuite, dintr-o zonă izolată a localității. În cauză s-a deschis dosar penal pentru furt calificat.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai jegule care esti tu sef de IPJ si care visezi uniforma de general pupandu-l in cur pe Vela si Johannis nu astea sunt masuri in vremuri de lege martiala.. filtrele la intrare in oras, in intersectii doar la vedere pt televiziuni ci si patrule impreuna cu armata in spatele blocurilor unde in toate cartierele e plin de mosi si betivi care-si beau bidoanele de bere la vedere pe muzica din bmw. Stii ma ordinarule ca au fost jafuri in cartierul Veteranilor unde s-au spart 10 case intr-o noapte acum cateva nopti? Militienii tai obositi de la judiciar ridica din umeri iar criminalistica doarme
3
0
aia care fura sint totaia care le construiesc.Fura materiale constructie,folosesc sculele firmei in interes personal in weekend,nenorociti.Si prosti meseriasi!
7
1
In asteptarea de a fura floare soarelui de pe camp, antrenamentul trebuie facut inainte cu cel putin 2 luni. Nu vad unde e alerta, e doar un mic antrenament.
5
0
frica pazeste bostanul! asa ca scoateti bani din buzunar cate o suta de ron pe noapte ca sa va pazeasca investitiile altfel ramaneti fara avere
6
5
Capetele de creta n-au timp de asa ceva!!! Pulitistii analfabeti invata sa scrie si sa citeasca ca sa poata verifica declaratiile si sa dea amenzi!
6
5
cand diaspora migratoare a fost adusa in tara apoi cazata la Ramada Sibiu in straie traditionale iar la final li s a cerut sa se descurce pe cont propriu adica pe spatele conationalilor. Politica neoliberala omul gras calare pe omul slab. Ce nu s a inteles?
14
0
Diaspora specializata s-a intors ... Fratilor de la polutie monitoritatii ba, ca de nu o sa intre peste noi in casa
15
1
Pai pulitia in loc sa alerge dupa hoti si sa faca pinda,sta sa faca filtre sa verifice declaratiiile.!era ieri filtru la giratoriu spre valu de zici ca cine stie ce s-a furat!ba pulitistilor,sinteti retarzi,lasati dracu' declaratiiile si faceti treaba ptr care e politia, in folosul cetateanului!faceti patrule sa descurajati hotia,vedeti ca se vinde saurma pe tomis,parca erau inchise si nu era voie,mergeti in cartiere sa vedeti pulemecii cum stau in gasti de 5-6 si scuipat pe jos seminte,mergeti pe la sate sa vedeti cum bubuie maneaua si sr aduna cocalarii la gratar....timpitilor!
13
3
Organizati garda civila.
17
2
A venit diaspora
28
3
daca primarul a adus toate rablele acolo la tara, inclusiv la locala!A facut ce a vrut el
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212