REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ALERTĂ în City Park Mall: oamenii, evacuaţi!

ALERTĂ în City Park Mall: oamenii, evacuaţi!

Replica API 12 martie 2018 | 15:43 519

Alertă, duminică seara, în City Park Mall! Din nou, s-a declanşat alarma, iar în difuzoare s-a auzit mesajul prin care oamenii au fost invitaţi să iasă din mall.

Ulterior, s-a dovedit că alarma a fost falsă.

Alarma a fost declanşată intenţionat de cineva, în parcarea subterană. "Au declanşat alarma şi au fugit. Nici vorbă de vreun incendiu. A fost o glumă proastă", a comentat un angajat al mall-ului.

În legătură cu incidentul nedorit ce a avut loc aseară, în City Park Mall Constanța, reprezentanții centrului comercial vin cu următoarele precizări:

„Aseară, o persoană, încă necunoscută, a acționat în mod intenționat butonul de alarmă și a părăsit centrul comercial. Imediat au fost activate procedurile de evacuare, iar întreg personalul a acționat conform instruirii în astfel de situații. Simultan, au fost transmise, prin intermediul sistemului de sonorizare al centrului comercial, mesaje prin care clienții erau rugați să părăsească incinta mall-ului.

Vizitatorii care se aflau în acele momente în City Park Mall au fost îndrumați spre cele mai apropiate ieșiri și nicio persoană nu a fost rănită. Sistemul automat de siguranță a funcționat fără probleme, iar în urma verificărilor amănunțite s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă.

Reprezentanții City Park Mall au contactat deja autoritățile și au depus o plângere pentru ca persoana responsabilă să fie trasă la răspundere. Dorim să ne reasigurăm vizitatorii că toate sistemele de securitate funcționează la cei mai ridicați parametri, dovadă fiind și evacuarea rapidă și în perfectă siguranță de aseară”, au precizat reprezentanții City Park Mall.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa va ia dracu cu mallu vostru si musulmani din el
0
0
VREI SA VIN CU JAPCA LA MALLUL INFECT CU 3 LEI , CE SA FAC CU 2LEI ,LA MALL, 1 LEU NU VA AJUNGE , LUATI CARASUL IN FUND SI TACETI !
1
0
Asta-i bazar cu etaj, nu e mall. Oricum majoritatea produselor sunt turcesti, deci putea lejer sa-i spuna BAZAR. Cred ca se fac teste de fum pentru gratare si din cauza asta se declanseaza alarma.
12
3
MALL IN PARC ? DE CE NU LA PERIFERIE , NU MAGAZIN CORA DESCHIS ABUZIV DUMINICA IN ZONA CENTRALA ?
8
4
Esti un idiot
5
3
Sa ma pish pe mall-ul vostru si pe cocalarii care-l populeaza!!!
12
4
Nu mai cumparati nimic de acolo si se inchide singur. Jidanii au cheltuit multi bani acolo si nu au recuperat nimic.
16
6
Tu ai drept de vot, handicapatule!?
14
7
Refugiati au bagat mainile baga boom
2
8
Un nenorocit,m tre.urgent gasit si, arestat pus In catuse si direct la inchisoare cu el, ptr.ca da nu.... osa se repete guma, asta nenorocita de niste dementi
9
11
daca vrei padure si parc dute dracu la munte,sau comentezi doar in pauza de la bravo ai stil? n ai 3 lei sa iti duci iubita la mall comentezi de parc! placa la brasov si problema rezolvata! sau o arzi pe genu vaaaaai ce imi pasa de natura...! lasati dracu prosteala si vedeti realitatea ca nu mall e problema!
14
40
O alta MEGA HOTIE JIDANEASCA a CLANULUI MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky !!!
39
12
Sa arda mizeria aia
36
10
vrem trenuletul
48
8
Vrem parcul inapoi
65
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108