REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ALERTĂ! INCENDIU VIOLENT în ZONA VIVO! VIDEO

ALERTĂ! INCENDIU VIOLENT în ZONA VIVO! VIDEO

Replica API 27 august 2020 | 00:21 7798

Un incendiuviolent a izbucnit joi, 27 august, în zona centrului comercial Vivo, pe bulevardul AurelVlaicu.

Din informaţiile noastre, incendiul a izbucnit la o conductă de gaz.

Martorii au precizat, pentru Replica, că incendiul ar fi fost ca urmare a unei explozii, pe când alții au contrazis cele declarate, menționând că nu a fost vorba de așa ceva.

”Lucrau la rețeaua de gaze și, din câte am văzut eu, au tăiat un fir, producându-se un scurtcircuit, și așa s-a aprins gazul. Au ajuns și pompierii”, au declarat, pentru Replica, cei aflați la fața locului.

Potrivit acestora, există pericolul ca focul să se extindă la un parc auto aflat alături.

”Din ce am văzut, câteva autovehicule au fost deja avariate”, au mai spus oamenii.

Update: Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină.

„La incendiul de pe Aurel Vlaicu intervin trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Ajunse la fața locului, echipajele au găsit incendiul care se manifesta violent, cu flacără deschisă, fapt ce a condus la extinderea acestuia către câteva autoturisme ce se aflau în parcul auto de lângă. O echipă de la Distribuție Gaz a înlăturat furnizarea gazului iar colegii mei, în aceste momente lucrează pentru lichidarea și înlăturarea efectelor negative” au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.
Update 2: Un echipaj de la Serviciul Protecție Civilă din cadrul Primăriei Municipiului Constanța a participat astăzi la stingerea incendiului de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Focul a izbucnit la o conductă de gaz . Ulterior incendiul s-a extins la un parc auto din vecinătate și trei autoturisme au fost cuprinse de flăcări. Pompierii de la I.S.U Dobrogea au intervenit cu 3 autospeciale și focul a fost lichidat. Circulația pe bulevardul Aurel Vlaicu a fost blocată din cauza acestui incident. În aceste momente se reia traficul rutier, dar se va desfășura cu restricții.

Video 1:

Video 2:

V.S., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici permiteti comentarii.. La fagadau sau Felix nu.. Sa o sugeti
0
0
Ce prost esti ba! Doamne cat de prost esti!! Ma-ta stie ma ce prost esti? Ca daca ar sti, te-ar da la schimb pe o maimuta! Cat de idiot si cretin si handicapat si prost si retardat sa fii sa zici ca e mai bine la Radet ma primitivule? Cu ce mergi ma caine prost cu masina sau cu caruta? Vezi ca masina merge pe benzina care explodeaza. Bai, sa nu faci ba copii, ca e pacat de ei sa te aiba tata pe tine. N-am crezut ca inca mai sunt asa prosti in 2020. Ia-ti ba lemne si sati la soba in cort bai degeratule...
1
0
Odagiule, datoriile catre nasul Defta, le platesti. Toate se platesc in viata. Mai devreme sau mai tarziu. Mujdei, fii antena!
5
0
Sa arda toate tigaile la toti manglitorii de pe varianta
1
1
RADET rules. asa o sa ardeti cu cacaturile voastre de centrale.
2
9
au luat tigaile foc
4
0
Mmmmm... gratar ala cazan
6
0
ce arde nu putrezeste.Dorel loveste din niu,prostia si incultura mai si dor.
5
0
A intrat un PROSTAN cu OPEL in teava de gaz...
5
8
sunt cateva tone de azotat de amoniu care ard. Nu se intampla nimic.
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108