REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ALERTĂ! La PRIMĂRIILE Constanța și Mangalia, mai mulți FUNCȚIONARI au CORONAVIRUS

ALERTĂ! La PRIMĂRIILE Constanța și Mangalia, mai mulți FUNCȚIONARI au CORONAVIRUS

Replica API 19 iunie 2020 | 00:00 3010

Un angajat al Primăriei Municipiului Constanța din cadrul Direcției Autorizare și Sprijin Operatori Economici a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Direcția de Sănătate Publică din Constanța va efectua ancheta epidemiologică, iar până la finalizarea acesteia toți colegii de birou vor intra în izolare la domiciliu.

Din dispoziția primarului Decebal Făgădău, toți angajații instituției completează zilnic, încă de la intrarea în starea de urgență, liste cu toate persoanele cu care au intrat în contact la o distanță mai mică de 1,5 m și pe o durată de timp mai mare de 20 de minute. "Colega noastră s-a autoizolat la domiciliu încă de la primele semne de boală, nu a desfășurat în această perioadă activități cu publicul și nu a intrat în contact cu cetățenii care s-au adresat instituției.", oferă asigurări reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

"Am cerut colegilor de birou să se autoizoleze"

Anunțul făcut de Primăria Constanța a fost urmat de un alt anunț asemănător, făcut de această dată de Primăria Mangalia. Potrivit lui Cristian Radu, edilul din Mangalia, angajatul nu a avut contact cu publicul, iar colegii acestuia se vor autoizola la domiciliu.

"Colegul nostru s-a autoizolat imediat după ce a resimțit primele simptome, iar ulterior a făcut testul care i-a confirmat prezența virusului in organism. El nu a avut contact cu publicul, dar am cerut colegilor lui de birou să se autoizoleze la domiciliu. De asemenea, am dispus să se dezinfecteze urgent întreaga clădire în care se află biroul său, precum și scara blocului în care locuiește. Precizez că, încă de la apariția pandemiei de coronavirus în țara noastră, toți angajatii Primăriei Mangalia respectă normele de igiena și distanțare socială.", a precizat Cristian Radu, primarul orașului Mangalia.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in primaria c-voda , sifilis are alcoolista de spirt mona , DRAGOMIR RODICA lesbiana ANCA GUTU , slinoasa MORARU MADALINA SI ALTELE.....
2
0
Proba manuala, pardon scrisa, acum la pmc urmeaza proba orala!
0
0
Si noi am crezut ca cel infectat este Primarul...la ce mizerie si inghesuiala este in sediile acestei institutii insirate in tot orasul...ce sa te mai miri...cel putin pe Unirii la Asistenta Sociala te ia groaza...cum respecta acei functionari regulile de distantare...ca stau claie peste gramada fara nici un geam...Primarul stie asta...sau nu il intereseaza ?
0
0
Distantare sociala exista de mai multi ani,romanii fiind aproape complet dezbinati. Cu distantarea fizia e problema peste tot,oamenii avand obiceiul de a se inghesui,de a se baga in fata ,inclusiv cand e vorba de condus masina. A sta la rand este pentru cei mai multi nu un semn de civilizatie ca de exemplu la japonezi. La noi cica esti fraier daca te porti ca omul educat.
3
0
Eu sunt curios cate angajate de la primaria cernavoda au sifilis si alte boli venerice e jale cred dar vom afla sa adus aparat pcr la spital o sa fie testate in secret ca au pile dar tot aflam
5
0
numarul, nu e corect, dar ni l spune el, Fagadau...
0
2
Hal de exprimare ! Mai multi functionari ? Sunt 1 la Mangalia si 1 la Constanta.
3
0
adevaratul virus in primaria constanta este BABU cu machedonii lui
8
1
oricum nu faceau jimic,gem primariile demtrintori habarnisti,pilele prostanilor.Unul face si zece stau s se uita.Toti platiti regeste din banii nostri.muriti ba!
8
3
Am cateva cliente permanente la Primaria Constanta. Sunt foarte interesat sa aflu cine are SIDA si alti virusi cu coroana sa ma protejez.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108