REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Alexandra Stan, faza verii la Mamaia: Cât să fii de pofticioasă, s-aduci checu’ de acasă?!

Alexandra Stan, faza verii la Mamaia: Cât să fii de pofticioasă, s-aduci checu’ de acasă?!

Replica API 20 iulie 2022 | 00:00 4395

Sexy cântăreața s-a bucurat de soare, de muzică și de plajă în compania unei prietene, iar din geanta de la malul mării se pare că nu i-a lipsit „pachețelul”. Cântăreața a venit cu gustarea în caserolă și a savurat-o pe șezlong.

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră și se pare că are și o slăbiciune: Checul de casă! Artista nu a putut rezista și a adus o porție cu ea pe plajă.

Alexandra Stan, super sexy la malul mării

Weekendul trecut, canicula le-a făcut pe vedete să se îngrămădească la malul mării, iar de pe lista nu a lipsit nici Alexandra Stan. Sexy blondina a făcut furori pe plajă la Mamaia.

Într-un costum de baie minuscul, roz, Alexandra Stan a atras privirile tuturor celor din jur. Alături de ea s-a aflat și o prietenă, care nu a ezitat și și-a arătat formele într-o pereche de bikini tanga și mai ales... fără sutien.

Alexandra Stan a stat la plajă alături de amica ei, au vorbit și s-au bucurat de muzică, iar blondina a făcut și o serie de filmulețe cu telefonul. Totul a fost surprins de papaprazzi, scrie WOWbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr gogu melodia milion,milion milion,milion milion milion.Si merg si ma uit in sus si sper,vreau sa.mi cada bani din cer.
0
0
Lica ,a fost greu la scoala nu ? "n-e vede " hehe .
1
0
du-te cu prostovanca asta de Alexandra unde a dus mutu iapa si lasa-ne pe noi cu aprecierile la adresa ei ca stim foarte bine ce p******a este!
0
0
Stan Patitu
0
0
avea un sandwich cu copii cruzi si l-a papat tot !
2
0
Alexandra este o fata extraordinara cu suflet bun fara aere de vedeta,sunt vecin cu parinti ei ne respecta si sta de vorba cu noi de cate ori n-e vede@
0
1
cine e aia g***a de langa ea?
1
0
poate cineva sa fredoneze o melodie cintata de "sexy cintareata " Stan?
1
0
e Alexandra Stan?
1
0
Cine e tanti asta? E aia pe care a batut-o impresarul in urma cu ceva timp?
0
0
asa sa mergeti toti!!!lada frigorifca,umbrela,bere kaufl sau lidl 3.5 lei bucata nu 15 lei,sandwic si fructe la rece,apa minerala si plata,vin bun.gheata peste toate!ue la beachbaruri,sa moara de foame hotii!!!
0
0
De la.mattta de acasa
0
0
mama ce stire...numai poate femeia sa stea linistita la plaja
0
0
Este o cantareata ce si rupe capu la fiecare eveniment nu poate fara sa fie treaza
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212