REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Alexandra Stan, reguli stricte de când a devenit o femeie măritată!

Alexandra Stan, reguli stricte de când a devenit o femeie măritată!

Replica API 2 iulie 2021 | 17:50 2188

Gata cu burlăcia și cu viața fără reguli pentru Alexandra Stan. Frumoasa cântăreață s-a așezat la casa ei și a devenit în acte o femeie măritată. Artista trece prin cea mai frumoasă perioadă de până acum, asta după ce ea și iubitul ei, Emanuel Necatu și-au unit destinele în această vară.

Cu toate că radiază de fericire, Alexandra Stan face și câteva compromisuri din dragoste, pentru a avea o căsnicie împlinită. Fanii cântăreței de la malul mării s-au obișnuit să se delecteze cu fotografii incendiare cu blondina, postate pe social media, însă acest lucru, se pare, va lua sfârșit cât de curând. Soțul Alexandrei Stan i-a impus câteva reguli foarte clare artistei, pentru ca mariajul lor să funcționeze pe termen lung.

Alexandra Stan este o cântăreață extrem de talentată, cu hit-uri ce au depășit granițele țării, dar și o femeie charismatică, căreia îi place să pozeze în ipostaze cât mai sexy.

Totuși, de dragul soțului ei, artista va renunța la fotografiile indecente postate pe rețelele de socializare și le va păstra, probabil, doar pentru Emanuel Necatu.

“ Eu as vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu? ” a declarat Alexandra Stan într-o emisiune tv.

Cine este soțul Alexandrei Stan

Alexandra Stan trăiește o poveste de dragoste desprinsă din filme. Soțul ei, Manuel-Petre Necatu a fost bodyguard-ul vedetei și i-a asigurat protecția, asta după ce Alexandra Stan a primit amenințări de la fostul ei iubit.

Se pare că între cei doi s-a înfiripat o dragoste pătimașă, care a dus-o pe frumoasa artistă în fața altarului.

“ Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta. Emanuel a spus primul «Te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic .” a declarat Alexandra Stan la acea vreme, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din cocos nu faci gaina si din krva gospodina1
4
1
Profesia insului: bodyguardul nevestei. Frumoasa, onoranta si banoasa meserie. Numai ca n-am gasit-o intocmai in COR...
14
0
bun articol, chiar mi-era dor de vedeta asta!!!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108