REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Alexandra Ungureanu, aspru criticată de Raluca Bădulescu. „O consider, fără nici o supărare, un «alien» ciudat”

Alexandra Ungureanu, aspru criticată de Raluca Bădulescu. „O consider, fără nici o supărare, un «alien» ciudat”

Replica API 22 februarie 2020 | 00:00 789

Raluca Bădulescu

Alexandra Ungureanu a fost dur criticată de Raluca Bădulescu, în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D. Artista este cea mai nouă concurentă care a intrat în competiție.

Raluca Bădulescu a mărturisit, atunci când a aflat despre noua concurentă în show, că Alexandra Ungureanu nu o suportă. Asta după ce jurata i-a spus în repetate rânduri că se îmbracă prost și că nu are deloc simțul modei. „Îți dai seama că ea nu mă halește, ca d-aia am zis că a fost mereu la prost îmbrăcată. Eu o consider pe ea, fără nici o supărare un ‘alien’ ciudat. Recunosc asta în fața camerei”, a mărturisit Raluca Bădulescu, potrivit VIVA!

„Ea se chinuie mult cu moda, dar nu prea mi se pare că-i iese. Vom vedea acum la Bravo, ai stil…’, le-a mai spus Raluca colegilor săi din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities’.

Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu a intrat în show-ul Bravo, ai stil! Celebrities după ce Gina Chirilă a decis să se retragă, fiind însărcinată, pentru a se odihni. Soției lui Bogdan Vlădău i s-a făcut, la un moment dat, rău pe platoul de filmare, așa că a decis să ia o pauză și să se relaxeze, bucurându-se de perioada frumoasă din viața ei, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baba urlatoare are dreptate aici.
4
1
ascunteti matracuca ca sperie copii desteapta asta curva de club ce a facut in viata asta si de unde are bani ? nu e cazul sa fie model in presa le avem si noi pe ale noastre nu ne trebui baragladina asta
13
1
raluca badulescu este fiinta? Fara litere mari. Am scris in mod expres asa. Cu litere mici. Aceasta este aprecierea pe care i-o acord!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108