REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Alexandru Arşinel despre Tamara Buciuceanu: Era un monument de talent, cu glas, cu voce, un om extraordinar

Alexandru Arşinel despre Tamara Buciuceanu: Era un monument de talent, cu glas, cu voce, un om extraordinar

Replica API 15 octombrie 2019 | 00:00 327

Alexandru Arşinel

Actorul Alexandru Arşinel spune că Tamara Buciuceanu a fost "o camaradă extraordinară, un om deosebit".

"Am vorbit cu Tamara acum câteva zile şi îmi spunea că nu se simte prea bine. Era internată în spital, dar nu se plângea. Îmi spunea: 'Arşinică, nu mă simt prea bine'", a declarat Arşinel.

El a subliniat că Tamara Buciuceanu "era o mare tragediană, dar şi o mare artistă comică, era un monument de talent, cu glas, cu voce, cu şarm, cu bunătate, cu dăruire, un om extraordinar".

"Ne este greu, foarte greu, la toţi. Nu îmi vine să cred cum se duc una după alta, Cristina Stamate, Stela Popescu şi acum Tamara. Tare rău îmi pare. A plecat un camarad, un prieten extraordinar. Îmi pare tare rău", a mai spus Arşinel.

Actorul a amintit că a jucat împreună cu Tamara Buciuceanu "la Boema, la Tănase, în turnee prin străinătate, în toată lumea".

"Am jucat cu ea la Boema, la Tănase, în turnee prin străinătate, în toată lumea, o camaradă extraordinară, un om deosebit. Ca actriţă o judecă poporul, nu ştiu ce aş mai putea adăuga la ce adăugăm fiecare în fiecare zi despre această mare artistă. Dumnezeu să o odihnească şi să o primească în rândul marilor, uriaşilor artişti care s-au dus în ultimii ani", a mai spus Alexandru Arşinel.

Tamara Buciuceanu a murit, marţi, la vârsta de 90 de ani. Actriţa fusese internată pe 2 octombrie la Spitalul Elias din Capitală. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Arsinica, rusinica! Mi-ai furat rinichiul !
2
3
au fost, parerea mea, vedetele din brigada diverse. tripla de aur, jean constantin, mega starul dem radulescu si mai putin, insa de mintit este si puiu calinescu. parerea mea e ca BD s-aq construit dupa chipul si asemanarea caracterelor gogu si patraulea, jucate de radulescu si jean constantin. seria BD e o capodopera a interpretarilor. al dracu nume... sa te cheme fanica patraulea. la BD te uiti de sute de ori si tot razi, chiar daca stii replicile dinainte. razi, pt ca gogu si patrulea sunt facuti pt a te face sa razi
8
0
Dumnezeu sa o ierte. Dar mai incet cu monstri sacri cand vorbiti de actori romani,cate filme au facut romani cu care sa incaseze miliarde de dolari bani pe care ii incaseaza un film bun facut de americani doar in prima saptamana de la lansare.
2
12
D-zeu s-o dihneasca in pace! Aceleasi sentimente pentru toti acei monstri sacri ai artei romanesti care ne-au bucurat sufletele! Sa-i cinstim mai mult cand sunt inca in viata si mai ales la sfarsit de cariera ca o recunostinta a daruirii pentru frumos, cultura si arta .
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108