REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Alexia Eram a renunțat la inelul de logodnă de față cu Mario Fresh

Alexia Eram a renunțat la inelul de logodnă de față cu Mario Fresh

Replica API 26 iulie 2021 | 17:46 9053

Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini de senzație cu unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, Mario Fresh și Alexia Eram. Cei doi se aflau într-un restaurant, moment în care fiica Andreei Esca a renunțat la inelul de logodnă de față cu iubitul ei.

Mario Fresh și Alexia Eram au fost surprinșide către paparazzii Spynews.ro, într-un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde aceștia au vrut să petreacă câteva minute bune, în doi.

Ca de fiecare dată au fost apropiați, și-au împărțit zâmbete, priviri și totul pare să decurgă ca pe roate în relația lor, însă un lucru a atras atenția, iar paparazii nu au scăpat din ochi momentul.

Ei bine, la un moment dat fiica Andreei Esca ”se joacă” cu inelul de logodnă de pe deget primit în dar de la iubitul ei, însă nici nu vă puteți imagina ce a urmat după. La un moment dat partenera lui Mario Fresh își scoate bijuteria prețioasă și începe să se uite la ea, după care i-o înmânează lui Mario Fresh.

Nu știm ce s-a întâmplat cu aceasta și care a fost motivul, însă se pare că ceva sigur avea bijuteria dacă Alexia Eram a fost nevoită să o scoată de pe deget preț de câteva minute, timp în care Mario Fresh a analizat-o cu atenția și nu a omis niciun detaliu.

După ce a fost foarte atent cu bijuteria, Mario Fresh și Alexia Eram și-au continuat discuația la masă, asta în timp ce consumau o băutură, cel mai probabil cafea sau capuccino, după care aceștia au ieșit din local.

Mario Fresh l-a salutat pe angajatul restaurantului

Cum știm cu toții că Mario Fresh are educația mereu cu el, acesta i-a strâns mâna unuia dintre angajații restaurantului, iar apoi împreună cu Alexia Eram au plecat spre bolidul de lux al cântărețului, care se afla în parcarea locației.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
epilata are proaspatu...
2
0
Aschia nu sare departe.
6
0
Pe gat ti-se baga niste Hava next gen dar asta e cand vine pe unde a venit si Silviu Brucner sa-i fie tarana grea ca plumbul plus Bacovia cu tot cu capacul de la sicriu.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108