REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Alfred Simonis s-a DEZLĂNȚUIT după ce PNL a atacat la CCR amânarea ratelor românilor: O MARE MIZERIE

Alfred Simonis s-a DEZLĂNȚUIT după ce PNL a atacat la CCR amânarea ratelor românilor: O MARE MIZERIE

Replica API 6 aprilie 2020 | 00:00 1268

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, s-a dezlănțuit după ce PNL a atacat la CCR proiectele care prevedeau amânarea plății ratelor românilor. Simonis cataloghează mișcarea ca fiind o mare mizerie și promite că PNL va deconta acțiunile.

"O mare mizerie! Asta a făcut PNL prin blocarea la CCR a legilor privind ratele, utilitățile și facilitățile fiscale pentru firme! Erau legi votate de TOATE partidele politice, mai puțin PNL!

Ce interese servește PNL?! Pentru că românii și firmele afectate de criză așteptau sprijin în acest moment greu și nu o nouă dovadă de politicianism ieftin.

Degeaba purtați măști chirurgicale când ieșiți la televizor, domnilor din Guvern. Prin sesizarea la CCR, v-a căzut masca ipocriziei: salvați profiturile ”prietenilor” și îi vindeți pe cetățeni. Ați ajuns să luptați împotriva propriului popor. Veți plăti pentru asta!", scrie Simonis pe Facebook, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deoarece au facut din C-ta centru de exterminare, PNLul s-a lins pe bot de voturi aici!
0
0
Las' ca-i bine... Iunie, iulie..., pe-acolo, daca vei afirma in public ca esti peneledelist, vei risca sa fii batut in strada. Amu' inca e bine. Dar vin vremuri grele curand. La unguri cum de s-a putut sa fie suprataxare bancile si multinationalele iar la noi nici macar o amanare a ratelor nu poate fi facuta ? Si ei au Orban si noi avem Orban. Dar la ei e Viktor, la noi Lucovid betivu'.
1
1
cei carr poarta masti ... va maibtrebuie o pula in gura
3
1
Daca eram eu prim ministru va dadeam la toti de toate. Ardeam bancile de o luau la fuga. Scoteam Romania din UE. Legiferam Partidul Comunist si schimbam sigla partidului.
6
0
Anularea tuturor pensiilor speciale si alte drepturi banesti date celor care nu au muncit.
6
1
Cine plm mai e si Simona asta?
3
6
Simonis s-a cacat pe el, PSD e hotie si coruptie!
3
5
Din aia "10 august", cati dintre voi va simtiti "largiti"? Cum e? E bine? Cu banca, cum e cu banca? Cu utilitatile, cu taxele? Urata comparatia, dar stiti ce ati patit? Niste domni necunoscuti v-au dat bomboane si v-ati suit la "Dinca" in masina! Succes! Baniiiii la banca!
4
2
De dreapta! Poporul a vrut de dreapta! Asa ca nu va plangeti! Ceea ce se intampla este exact ceea ce v ati dorit cei mai multi dintre voi! E foarte urat ceea ce se intampla, nasol, foarte nasol!Da, banii la banca, cand ii dati!?votati USR, data viitoare ca o sa fie extraordinar, ca sa vedem ca se poate si mai rau, sau PSD , cu astia chiar nu se intampla nimic! Pomana este pentru comunisti!
5
5
Pai voi mai populistilor jegosi ce sunteti luati tot felul de masuri care sa va aduca voturi. Pai asa? Eu am platit la banci de mi au sarit capacele si acum, in scop electoral voi veniti sa asigurati facilitati pe 9 luni? Si asa suntem o tara de tepari, o sa o facem datorita voua si mai de rahat!
5
7
Cine mm esti tu bai? esti tu roman? mars unde ti-e locul.Esti sluga rusilor sau pur si simplu idioyul util.Ca trump.Iob tvoiu mati
4
8
Voi v-ati dus cu jalba-n protap la CCR? Ziceti mai zdrentelor! Ca pentru medicii veterinsri din DSV-uri v-ati dus ca sa nu li se dea sporul de toxicitate! Bine, in schimb, ca ati lins cururi pt a li se da concesionarilor 10000 lei pe luna...! Zdrentelor!
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108