REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Alt accident în intersecția 'groazei' din Km 4-5

Alt accident în intersecția 'groazei' din Km 4-5

Replica API 1 septembrie 2018 | 01:39 529

Un alt accident rutier s-a înregistrat în cartierul Km 4-5 din municipiul Constanța, vineri, 31 august anul curent. Nefericitul eveniment s-a petrecut la orele dimineții, la intersecția străzilor Meșterul Manole cu Hatman Arbore, două persoane fiind rănite.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 8.20, un bărbat, în vârstă de 74 de ani, a condus autoturismul marca Opel, pe strada Meșterul Manole, dinspre strada Mugurului unde, la intersecție cu strada Hatman Arbore, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism, marca Wolkswagen, condus de un bărbat, pe strada Hatman Arbore, regulamentar. A rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager din al doilea auto, în vârstă de 17 ani.

Menționăm că mai multe accidente au fost înregistrate în respectiva zonă, printre ultimele având loc la începutul lunii august. Spre ezemplu, un bărbat, de 33 de ani, din Constanța, a condus un autoturism marca Audi pe strada Meșterul Manole, dinspre strada Pandurului, iar la intersecție cu strada Hatman Arbore, pe fondul neacordării de prioritate de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism, marca Renault, condus regulamentar de un bărbat, de 46 de ani. În urma coliziunii, a fost avariat un stâlp de susținere a rețelei electrice. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului marca Renault și a minorei, în vârstă de 3 ani, pasager în primul autoturism.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cazanul suprem, regele accidentelor.
1
0
Asta se intampla cand , permisul a fost obtinut pe SPAGA si relatii , fara scoala si ore de conducere !!
0
1
ce intersectie a groazei? daca nu opresti la semnul STOP esti de groaza.
4
0
Ca tot ati cenzurat comentariile negative dar reale la adresa acelui soarece de birou !
5
0
F f tare, se spune spre ezemplu la tara
0
0
Iar prostan cu opel face accident??? Aveti mare grija in trafic atunci cand vedeti opeluri sunt cei mai periculosi si cocalari soferi.
3
1
Chiar nu inteleg ce cauta toate fosilele la volan..zilnic te lovesti de ei peste tot, nu care cumva sa le zici ceva desi merg haotic ca atat iti trebuie..Vai de pula noastra!
5
5
Dragi pensionari ,trebuie sa votam toti PSD!Este singurul partid care are grija de noi,ne mareste pensiile constant si concret,ne ajuta cu alimente si chiar ne si trimite in vacante sau pelerinaje pe la manastiri!Toti care au comentat mai jos sunt impotriva noastra,a celor de varsta a 3-ia!Vor sa faca Romania dupa chipul si asemanarea lor!Adica banditeasca!Sa le aratam ca noi suntem cea mai importanta forta din tara,si ca noi am construit Romania moderna!Votam toti PSD!Ca sa ne fie bine!
5
15
Apar dobitocii in comentarii care judeca marca masinii, voi astia sunteti mai prosti decat astia care fac accidente, daca soferu e dobitoc poate sa aibe si Lamborghini.
11
6
cine le-a dat carnete la astia; daca sint prosti ce nustau acasa?
5
1
mosu trebuia omorit in bataie ! mai este unul de 80 pe la cap linie5-40 la ciini de la gunoaieagricole vine cu baba copilot sau co gogosar politia ii vede pe cei care sparg alune nu pe astia criminali inconstienti
4
3
nu exista intersectii periculoase exista doar soferi neatenti, grabiti, nerabdatori
16
0
Prostan cu opel....altceva nimic de zis.
10
8
"Spre ezemplu"....Oare cine a scris articolul?
6
2
In primul rand,cele mai multe accidente le fac cei tineri. In al doilea rand,indiferent de ce spune politia,Dragnea e de vina!
17
4
Eu am o intrebare.....ce mai cauta ala la 74 de ani la volan??....baaa sunt o gramada de morti dinastia la volan care nu mai au reflexe dar ei conduc....nu am nimic cu ei dar cand nu mai poti mergi frate cu ratc....pai la 74 de ani ala de abia isi mai taraie basinile dar se urca la volan sau poate o fi vreun mos dinala nemuritor care inca f..e bine la varsta lui....
13
7
Stop sensurigiratoare nici in alea nu stie
10
2
Plm, trantiti un giratoriu si acolo, ca asa vor toti prostii care nu sunt in stare sa intre intr-o intersectie.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108