REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Alţi români repatriaţi din Italia ajung pe litoral. Vor fi carantinaţi la Eforie

Alţi români repatriaţi din Italia ajung pe litoral. Vor fi carantinaţi la Eforie

Replica API 27 martie 2020 | 20:35 7900

Peste 200 de români repatriaţi din Italia vor ajunge, în cursul serii de vineri, 27 martie, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, urmând să fie carantinaţi la hotelul Dunărea din Eforie. Primarul Robert Şerban este revoltat şi spune că nu este de acord cu această decizie.

”Am sperat până în ultimul moment că autoritățile responsabile vor anula decizia privind desemnarea unui activ hotelier din Eforie ca centru de carantinare. Am făcut toate demersurile legale. Locuitorii din Eforie au trimis autorităților un document, o analiză privind impactul sanitar și socio-economic pe care îl poate genera carantinarea la un hotel din orașul nostru. 75 de pagini cu semnături însoțesc această petiție. Autoritățile m-au anunțat că demarează această operațiune. Am informat Prefectura Constanța și DSP Constanța că nu sunt de acord cu acțiunea de carantinare în orașul Eforie.”

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine s-ar inchidr granitele pt toata lumea.
0
0
Ce injurati si jigniti asta ati votat asta meritati pana acum zicieati ca PSD ciuma rosie ,na ca astea au aduso pe bune,ganditiva la rece ca daca 10 % din astea au covid 19 ,ce inseamna ptr jud constanta unde spitalul nu are atatea locuri ,dece nu iau dus in staiunile olimp,jupiter unde nu expuna populatia locala ,au externat oameni de la sanatoriu techirghiol de la tratamente sa bage pe cei adusi
0
0
BANI DE COCAINA SI NE BAGA INFECTATI IN ORASI SA AI IA LA EL ACASA CU MASA CU TOATA FAMILIA LUI DE DROGATI
2
0
bani baaaa. facem baniiiii. noi am adus virusul in tara din italia. de cand am lasat animalele voastre de frati sa intre. asa a ajuns aici. noi i-am lasat. pt ca stiam ca vin bani, vine mierea. sa facem bani pe urma voastra. Daca Dumnezeu exista familia mea, familia prefectului si familile tututor spagarilor vor murii in chinuri agonizante si noi sa traim toata viata. asa meritam. sa le luam lumanari de bani. sa ne privim progeniturile de copii in ochi cum se sting si noi sa le spunem, lasa ca tatii isi ia sheptar dupa... hahhaha dar dumnezeu ne ocoleste pt ca ii dam spaga si lui.
2
0
Cei care am luat bilete la Club Dunarea nu le vom mai onora, sa ne returneze bani
4
2
Ca nu fac politica dar in viata mea nu am sa votez PNL ...in astea 2-3 luni decand sunt la putere sunt convins de ei
7
1
Laba trista niculescu, un aurolac cu muian de labar ereditar.
8
0
Constantenii platitori de taxe, unde se vor trata? Spitalul de abia facea fata intr-un sezon obisnuit.
6
2
daca ii aduci cu avionul din italia, fara protectie, in grup, bot in bot, cand se dau jos din avion dupa cateva ore de zbor, si avionul va fi contaminat nu numai toti pasagerii, lucru romanesc suta la suta.
8
2
Sa vina ca avem stocuri foarte mari de materiale de protectie si biocide la discretie. De fapt cred ca sr trebui sa ii aduceti in Constanta si pe italieni, spanioli, francezi, germani,etc.
9
1
Niculescule, opinia publica constanteana urla de furie, frica, consternare de deciziile tale tampite care ne-ar putea afecta pe toti iar pe tine te doare in pix! Da-ti dracului demisia odata!
14
1
FARA aprobarea patroanei de la Dunarea nu s ar fi antamplat asa ceva E hotelul ei anseamna ca e deacord Ea le a facut oferta ca pune hoteluri Dunarea la dispozitie
13
1
au omorat turismul
19
2
De ce nu sunt dusi in alte judete? Cati " diasporeni" de astia au fost.dusi la Sibiu???Chiar nu mai are cine sa i apere pe constanteni? Asa suntem de dusmaniti de guvernul.asta?
23
2
patronul de la dunarea a murit de vreo 2 ani..daca nu ma insel...astia sunt aia cu confiscatele...
12
1
CE PULA MEA VA PLANGETI ATAT,NU I-ATI VOTAT VOI PE PNL SI WCI ???
19
3
Domnule primar chiar ne crezi prosti,precum consilierii tai.De ce nu te-aioparit asa inainte de a fi parafata aceasta afacere in care esti implicat .Unde ai petrecut de 8Martie cu sutele de asa zise sustinatoare ? oare nu la Dunarea restaurant .Daca ereai corect susrendai activitatea res.pe 60 zile ,dar odata luat UIUMUL numai poti da inapoi drogatule....
8
2
De ce nu-i carantineaza in spitale mobile la granita si trebuie sa-i bage in hoteluri centrale sa imbolnaveasca populatia sanatoasa.
20
2
Daca era ma-ta mai comentai?
19
16
patronul de la Dunarea ala este primul vinovat avar dupa bani sa vezi ce va fi la LDL isi vor face piata .La Dunarea sunt casute cat de handicapati pot fi cei care au acceptat asa ceva suntem o tara condusa de niste cretini si hoti
18
4
cata nesimtire si inconstienta la her oberst cap de lemn si la sluga lui ,prefectul c-tei deci aduc infectia si infectii in centrul judetului si in zona turistica,si cand te gandesti ca handicapatul va beneficia toata viata de privilegii de fost sef de stat cand de drept ar trebui spanzurat de prima creanga
25
2
Multumim prefectului NICULESCU pentru decizia de a condamna batranii Jud Constanta la o moarte sigura. Nu sunt ventilatoare destule dle Prefect iar un pacient poate sta cu saptamanile pe unul. Boala poate fi fulminanta si in 3 zile sa fii rece. Luati capacitatea de tratament a judetului Constanta si o alocati diasporei. Sa fiti convins ca multi constanteni vor avea grija ca dvs sa nu mai scoateti fata in vreun post public vreodata.
36
4
eu propun sa se dea cate un diasporist la fiecare familie din c-ta ,eforie,mangalia,medgidia etc ce draq sunt fratii nostr rumenoi.aoleu poate am dat idei prostovanului de niculescu muianescu ca asta ar pune in aplicare ideea la cat de prost,jeg,sugaci,retard mintal si imbecil e.
18
5
No comment. Noi, constantenii suntem luati de prosti. Daca PNL-ul va obtine mai mult de 1 la suta la viitoarele alegeri in judetul Constanta, inseamna ca chiar suntem prosti si ne meritam soarta.
43
2
De ce nimeni nu spune ca cei care vin in tara sunt defapt cei care nu au facut nimic benefic sau productiv in tarile de adoptie si acuma ii trimit fortat inapoi in Romania.
44
4
Din lotul de marti, 12 confirmati cu covd. Dc tot ii aduceti, d c nu ii testati inainte, retarzilor?
43
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108