REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Alți zece pompieri de la Cernavodă, INFECTAȚI cu coronavirus!

Alți zece pompieri de la Cernavodă, INFECTAȚI cu coronavirus!

Replica API 23 aprilie 2020 | 17:58 4258

După ce un pompierul din cadrul Detașamentului Cernavodă, Viorel Dîmboi, a decedat din cauza coronavirusului, iată că veștile nu sunt deloc bune în privința colegilor săi. Astfel, un număr de zece pompieri din cadrul aceluiași detașament au fost confirmați cu noul coronvirus. ”Aceștia sunt internați în spital, iar din ultimele informații pe care le avem, sunt asimptomatici. Se simt bine deocamdată, nu sunt nici un fel de probleme.

În acest sens, facem precizarea că după primirea rezultatului care indica infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice și a Direcției de Sănătate Publică, pentru prelevarea imediată de probe pentru toți contacții apropiați (conform definiției de caz).

Ulterior, au fost dispuse măsuri pentru izolarea acestora la domiciliu, cu menținerea unui contact telefonic permanent, prin intermediul unor persoane desemnate din cadrul instituției. Menționăm că la nivelul tuturor subunităților ISU Dobrogea se realizează periodic decontaminarea acestora, au fost luate măsuri pentru dezinfecția și spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent. Manifestăm o precupare deosebita pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție” au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pompierii sunt militari executa ordine transmise de sefi.Arafat e destept a bagat smurdu la pompieri pentru ca nu vor comenta ca sunt militari. Trebuia sa isi angajeze oameni ,nu sa il bage pe gat la pompieri.
3
0
a fost in misiune? a primit ordin sa transporte civili? se stieau de unde vin si unde se duc! el trebuia protejat,soldatul in razboi nu pleaca cu mana goala, fara casca
8
0
Pompierii nu sunt cadre medicale, sunt militari, ei executa ordine, NU AU ECHIPAMENTE MEDICALE SPECIFICE ! Asa cum medicii care vin cu ambulanta la incendiu nu au acelasi echipament ignifug ca cel al pompierilor! Un om care este dispus sa isi riste viata pentru salvarea unor wemeni necunoscuti, nu si-ar pune niciodata propria viata in pericol si implicit pe a membrilor familiei.P.S acel om, este POMPIERUL PE CARE ACUM IL SCOT UNII VINOVAT pentru a-si salva functiile !!!! Domnule Pentru, acuzi pompierul de neincrederea intr-un virus, ii feliciti si pe superiori pt masurile de protectie ?
9
4
Se scrie unii medici.
14
1
Bai tantalaule,nu Iohanis este vinovat daca uni medici si cadre medicale cum sunt cei de la Suceava nu s-au protejat sau pompieri la fel,astia au mers toti pe idea romaneasca"este o vrajeala ma,mie nu mi se poate intampla nimic",pana cand s-au imbolnavit si au vazut moartea cu ochi dupa care au inceput sa caute alti vinovati pentru"vitejia"lor.
9
16
in presa din ce cauza a decedat Damboi Viorel?.Pentru cei care nu cunosc adevarul M.A.I si ISU Dobrogea a trimis pompierii sa care borfasii de la Kogalniceanu in judet plini de COVID 19 adica diaspora lui Johannis.Johannis sa raspunda de moartea celor infectati.
22
6
Din baza voastra,oamenii vostri,nu prezinta incredere!S au imbolnavit de COVID dupa ce aveau 170 de alte boli grave!
7
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212