REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii s-a întâlnit cu șeful Cultului Musulman din România

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii s-a întâlnit cu șeful Cultului Musulman din România

Replica API 8 ianuarie 2020 | 00:57 418

Noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la București, Adrian Zuckerman, a fost prezent marți, 7 ianuarie, la Constanța.

Cu acest prilej a avut o întrevedere cu șeful Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf și cu reprezentanții Uniunii Democrate Turce din România - președintele Fedbi Osman, deputatul Iusein Ibram, secretarul general Ervin Ibraim și Șenol Ali, și ai Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România - președintele Gelil Eserghep și secretarul general Dincer Geafer.

Aceasta a fost prima vizită întreprinsă de noul diplomat american în Dobrogea, cu scopul de a cunoaște comunitatea musulmană și liderii ei. În cadrul întrevederii, ambasadorul american a apreciat statutul pe care îl au cele două comunități istorice turcă și tătară din România și a dat asigurări că relațiile consacrate și consolidate în ultimii 20 de ani cu poporul american, prin Ambasada SUA de la București vor continua. De asemenea, diplomatul american care are rădăcini în România a reiterat în cadrul discuțiilor respectul profund față de comunitatea musulmană din România, la rândul ei cu rădăcini istorice pe aceste meleaguri, manifestându-și interesul dezvoltării și derulării unor proiecte comune în viitor.

În vizita sa la Constanța, ambasadorul Adrian Zuckerman a fost însoțit de adjunctul șefului misiunii diplomatice, Abigail Rupp, o bună prietenă a comunității musulmane din Dobrogea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muftiu dece nu faci declaratie de presa dc nu iti preziti copilul cu braileanca.Mai da nu i e rusine sa faca si copil cu alta si ORDOX.BIDON TURTIT CE PRTENTIE SA AI CAP DE CAL
1
0
Ce cauta Gelil Eserghep acolo, ca presedinte de Uniune la tatari, ca nu mai . Ar trebui reclamat pt uzurpare de functie nelegal.....tatar nesimtit
4
0
Pai condamnatul eserghep, mai e presedinte la tatari? Eseghep asta nu e ginerele lui Ablez? Din pacate tatarii, au copiat toate metehnele comunitatii. Nu mai exista rusine si bun simt. Doar prin violenta, santaj si tupeu ajungi in varf.
3
0
Lasati-o mai moale cu musulmanii.
7
1
Cinei chinezul de langa ambasador
3
2
Puneti ba un reprezentant al comunitatii mai prezentabil ca asta-i urat cu crengi!
6
1
Am ajuns unde ne era locul !!!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108