REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Amber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp a agresat-o în luna de miere

Amber Heard susţine în instanţă că Johnny Depp a agresat-o în luna de miere

Replica API 18 mai 2022 | 00:00 854

Actriţa americană Amber Heard, cunoscută din filmul ''Aquaman'', a declarat luni în faţa juraţilor că Johnny Depp a împins-o într-un perete şi i-a înfăşurat o cămaşă în jurul gâtului în luna de miere pe care cuplul a petrecut-o în Orient Express în 2015, informează Reuters.

Amber Heard

Heard a revenit în boxa martorilor la un tribunal din Virginia, unde juraţii analizează acuzaţiile de calomnie ale foştilor soţi, citează Agerpres.

Cei doi s-au căsătorit în februarie 2015 şi şi-au petrecut luna de miere în trenul Orient Express în iulie, acelaşi an, după ce Depp a terminat filmările la cel de-al cincilea film din seria "Pirates of the Caribbean".

La întrebările formulate de avocaţii ei, Heard a răspuns că a avut o dispută cu Depp pe tema consumului de alcool în timpul călătoriei deoarece, potrivit spuselor sale, deşi se înţelegeau bine când Depp era treaz, el devenea adesea violent când bea sau când consuma droguri.

Heard a spus că Depp a pălmuit-o peste faţă într-un vagon de dormit şi a împins-o în mod repetat într-un perete. Apoi, actorul şi-a scos cămaşa şi i-a înfăşurat-o în jurul gâtului, a susţinut ea în faţa juriului. "Aşa m-am trezit a doua zi dimineaţă", a declarat Heard. "M-am trezit cu ea încă în jurul gâtului şi cu un nod uriaş la ceafă", a adăugat ea.

Vedeta din "Pirates of the Caribbean" a declarat anterior că nu a lovit-o niciodată pe Heard şi a susţinut că ea a fost agresoarea în relaţia lor.

Depp, în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe Heard, în vârstă de 36 de ani, solicitând 50 de milioane de dolari, pe motiv că ea l-ar fi defăimat când a pretins că a fost victima abuzului domestic. Heard l-a dat la rândul său în judecată, solicitând daune de 100 de milioane de dolari, pe motiv că Depp i-a afectat reputaţia numindu-o mincinoasă.

În mărturia sa, Depp a susţinut că Heard a aruncat în el cu o sticlă de vodcă ce i-ar fi tăiat vârful degetului mijlociu de la mâna dreaptă. Heard a negat că i-a tăiat degetul lui Depp şi a spus că n-a făcut decât să se apere, pe ea şi pe sora ei.

Într-o mărturie anterioară, ea a relatat juriului că Depp a agresat-o introducându-i în vagin o sticlă de băutură în timp ce o ameninţa că o va ucide.

Luni, Heard a negat acuzaţia lui Depp potrivit căreia ea i-ar fi pus excremente într-un pat din una dintre reşedinţele lui, după o ceartă care a avut loc în ziua în care ea a împlinit 30 de ani. Un agent de securitate a depus mărturie susţinând că Heard i-a spus că aceasta era "o farsă oribilă". Actriţa a declarat că "nu era într-o dispoziţie de farse" şi că nu a făcut nicio glumă în acea zi. "Tocmai fusesem atacată la aniversarea de 30 de ani de soţul meu, de care eram îndrăgostită nebuneşte şi am ştiut că trebuia să plec", a declarat ea.

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru calomnie în urma unui articol pe care actriţa l-a publicat în 2018 în The Washington Post şi care, potrivit avocaţilor lui Depp, ar sugera în mod eronat că el a abuzat-o fizic şi sexual în perioada cât au fost împreună. În articol nu este menţionat numele actorului. Divorţul cuplului a fost finalizat în 2017.

Johnny Depp, cândva printre cele mai mari vedete de la Hollywood, a declarat că acuzaţiile lui Heard l-au costat "totul". Actorul a fost înlocuit în distribuţia filmului "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore" şi nu va apărea în următorul film din franciza cinematografică "Pirates of the Caribbean".

Avocaţii lui Heard au susţinut că ea a spus adevărul şi că opinia ei a beneficiat de protecţia oferită de Primul Amendament din Constituţia SUA privind libertatea de exprimare.

Pledoariile finale sunt programate pentru 27 mai.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai syktyr de ba gaboanta
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920