REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Amendamentul social democraților din Constanța, privind ÎNFIINȚAREA Spitalului de Pediatrie, RESPINS în Parlament

Amendamentul social democraților din Constanța, privind ÎNFIINȚAREA Spitalului de Pediatrie, RESPINS în Parlament

Replica API 3 martie 2021 | 22:01 1602

Printre miile de amendamente depuse de Partidul Social Democrat la Legea Bugetului 2021 s-a numărat și unul deosebit de important pentru municipiul și județul Constanța, dar nu numai. Este vorba de cel inițiat de senatorul PSD Felix Stroe și deputații PSD de Constanța Cristina Dumitrache, Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci, spijiniți de întregul grup parlamentar PSD. Este vorba despre alocarea sumei de 3000 mii lei în vederea realizării ociectivului „Realizarea studiului de fezabilitate și proiectare ale obiectivului de investiție Spital Județean Regional de Pediatrie Constanța”. Amendamentul a fost respins în Parlament, inclusiv de parlamentarii PNL și USR de Constanța.

.

Sursa de finanțare ar fi fost diminuarea cu 3000 mii lei a sumelor atribuite Ministerului Finanțelor - Acțiuni Generale, anexa nr. 3/65/02 Capitolul 5001 - „Cheltuieli - buget de stat”.

Amendamentul a fost susținut în plenul reunit al Parlamentului de senatorul PSD Felix Stroe

„Sprijin acest amendament, pentru că e vorba de înființarea unui spital! Pentru că e vorba de viața copiilor județului Constanța, al cărui reședință este unul dintre cele mai mari orașe ale României! Viața a făcut ca, în ceea ce privește unitățile sanitare, spitalele existente să fie absolut insuficiente. Constanța primește în sezonul estival peste un milion și jumătate de vizitatori! (...) Vă rog să îmbrățișați acest proiect și să votați amendamentul. Măcar cei care sunteți parlamentari constănțeni...” Amendamentul a fost respins, prin mașinăria de vot a majorității încropite după alegeri, TOȚI parlamentarii PNL și USR/PLUS de Constanța votând ÎMPOTRIVĂ”, a declarat Felix Stroe.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
suntem de circ , sau asa cred ei!!! Batjocura pura! Pina acum ce ati facut domnii PSD isti!??pensii speciale si legi pentru hoti!!??Mai umblati si la elementul sensibil , PEDIATRIC! Oricum si spitalele actuale sunt bataie de joc, dupa 30 de ani capitalism salbatic, asa ca lasati gargara!
3
0
Nu se poate spune ca dintre cele 3600 amendamente depuse de opozitie chiar nici unul nu este bun. De ce mai exista dezbatere daca nu este acceptat macar unul. De ce parlamentul trebuie sa piarda timpul sa dezbata daca nici macar un parlamentar de la putere nu a avut curaj sa depuna un amendament pertinent . Oare nici macar o virgula nu este pusa gresit ca sa depui un amendament sa modifici. Slugile puterii nu au curaj sa sufle.
0
1
Nu avem nevoie de spitale doar traim in Congo si oamenii pot fi tratati ca maimutele in copaci. Mortii mamelor voastre de handicapati vopsiti in pnl isti sau usr isti sa dea dumnezeu sa ajungeti in spitalele alea pe care nu vreti sa le construiti iar parintii vostrii sa isi dea ulima suflare tot acolo... sau ca in Congo
7
2
In Romania numai cand esti in opozitie ceri sa se faca spitale. Nu conteaza care grup de mincinosi politici este. Nu va tot certati.
9
0
Vai de capul vostru de prapaditi. Daca nu l-ati facut cand erati la guvernare cum o sa-l faceti acum cand sunteti in opozitie.
9
2
ai naibii de infractori nenorociti , faceti spitale acum???Grupul infractional organizat psd trebuie interzis prin lege
12
4
Cand PSD-ul este in opozitie are idei foarte bune.Timp de 30 de ani au distrus tara, asa ca le dorim multi, chiar foarte multi ani in opozitie!
10
7
Spitalul de Pediatrie se va face dar nu datorita psd. ati promis spitale regionale si nimic. Spitalul CFR este cam praf si psd parca a avut si ministerul transporturilor
6
5
Cand o sa faca Ciuma Rosie cele 8 spitale regionale, va aproba si unul de pediatrie. Sunteti niste jeguri toti.
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920