REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ANAF DESCINDE pe litoral!

ANAF DESCINDE pe litoral!

Replica API 29 iunie 2017 | 21:38 455

În contextul deschiderii sezonului estival și intensificării activităților economice pe fondul creşterii consumului de bunuri şi servicii, începând cu data de 1 iulie, ANAF prin DGAF, va demara acțiuni de control pe litoral, în vederea identificării fenomenelor circumscrise evaziunii fiscale, respectiv neconformării la declararea şi plata obligaţiilor fiscale. ANAF avertizează operatorii economici care iși desfășoară activitatea pe litoral să se doteze cu aparate electronice de marcat fiscale și să elibereze bonuri fiscale pentru serviciile prestate și/sau bunurile vândute. "Totodată, rugăm turiștii să solicite bonul fiscal pentru fiecare serviciu/bun achiziționat", au precizat reprezentanții ANAF.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si la Costinesti tonetele cu porumb din fata de la Pitzaria Albert si Restaurant Bunicuta shaormariile ,si sezlongurile nu dau bonuri fiscale .Dac ale soliciti bon te iau si la bataie .
1
1
portii injumatatite la tabara de copii din 2 mai, conditii improprii
1
1
Domnilor de la ANAF ,am fost pe plaja dintre Saturn si Venus la un anume SAVA care are autoservire pe plaja.Cred ca este unicat in Romania.Mizeria este peste tot.Nu au toalete.mizeria de la bucatarie se scurge in mare iar ospatarii sunt foarte violenti.Daca comentezi te arunca afara ca pe un gunoi.Domnilor de la OPC garda de mediu va rog sa luati masuri.Se aude doamna BOGASIU...
3
0
Foarte bine,dar day mergeti in eforie Nord si scuturati-i bine PE mafiotii de chipara,machidonii de la belona ,turcii de PE plaja,care au imbolnavit oameni,copii cu mizeriile lor si plus de asta nu dau bonuri fiscale,umfla preturile cum vor ei CA sint smecheri,si Mai sint si violent daca le ceri bonul fiscal,mergeti la eforie,CA e jale ,prapad toti vor sa se imbogateasca peste noapte
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108