REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

ANAF i-a scos o rablă la licitație fostei avocate a lui Vlad Pascu

ANAF i-a scos o rablă la licitație fostei avocate a lui Vlad Pascu

Andreea VLAICU 27 martie 2024 | 00:00 3213

Sexi avocata lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, sau mai bine spus fosta avocată, a rămas fără mașină. Adevărat, nu este vreun bolid de lux, ci vorbim despre o rablă... de doar 500 de euro. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța va organiza, pe 9 aprilie a.c., o procedură de licitație în vederea vânzării unui autoturism marca Ford, care aparține fostei avocate a lui Vlad Pascu, Sorina Ionela Stoica.

ANAF i-a scos o rabla la licitatie fostei avocate a lui Vlad PascuSorina Ionela Stoica

ANAF a anunțat, printr-o publicație, organizarea unei licitații publice la Constanța, în data de 9 aprilie 2024, prin care scoate spre vânzare un bun mobil al Sorinei Ionela Stoica, fosta avocată a lui Vlad Pascu, tânărul care a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de studenți, omorând doi dintre aceștia.

ANAF i-a scos o rabla la licitatie fostei avocate a lui Vlad Pascumașina avocatei, scoasă la licitație

Este vorba despre un autoturism marca Ford KA RBT J4S1, a cărui valoare este estimată la 2.235 de lei, echivalentul a aproape 500 de euro.

ANAF i-a scos o rabla la licitatie fostei avocate a lui Vlad Pascudocumentul licitației

Avocata sexi se laudă ca fiind un „profesionist în domeniul dreptului, înscris în Baroul Constanța din anul 2010. În anul 2012 am pus bazele Cabinetului de Avocat Stoica Sorina Ionela din Constanța.

ANAF i-a scos o rabla la licitatie fostei avocate a lui Vlad Pascu

În prezent, Cabinetul de Avocat Stoica Sorina Ionela din Constanța, prin colaborare cu notari publici, executori judecătoreşti, experți judiciari, traducători autorizați și desigur, prin colaborarea cu alți colegi avocați, oferă clienților săi o gamă largă de servicii specifice profesiei de avocat în Constanţa, Medgidia, Mangalia, Năvodari și Tulcea, dar și alte zone ale țării”

Avocata sexi, apariție la IPJ ca la club

Avocata s-a remarcat anul trecut, atunci când și-a făcut drum printre jurnaliști, la IPJ Constanța, îmbrăcată sumar, ca pentru o petrecere la club, cu un decolteu adânc, o pereche de pantaloni scurți roșii și sandale cu toc înalt.

ANAF i-a scos o rabla la licitatie fostei avocate a lui Vlad Pascu

Avocata a devenit celebră pe TikTok și datorită filmulețelor pe care le posta. Avocata apare într-un videoclip cântând versurile unei piese de la B.U.G Mafia: „Tu dormi? Nu dormi! Dacă știi, fură tu cum știi. Dacă poți, frate, să bei, atunci bea tu pentru toți! Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți”.

Avocații lui Vlad Pascu, controversați prin gafele făcute și trecutul lor

Luminița Popescu a fost prima avocată din șirul lung al celor care au încercat să îl reprezinte în instanță pe Vlad Pascu. Aceasta l-a apărat atât pe cel care a accidentat mortal doi studenți, cât și pe familia sa, spunând că aceștia sunt „oameni simpli, normali” și că Vlad Pascu nu era consumator de droguri, ci că în noaptea accidentului a primit, pentru prima oară, substanțe interzise în stațiunea Vama Veche. Spusele avocatei au fost imediat desființate, ieșind la iveală faptul că Vlad Pascu este dintr-o familie înstărită, deținătoare de peste 300 de imobile și că fiul lor era într-adevăr, înainte de accident, consumator de droguri. 

ANAF i-a scos o rabla la licitatie fostei avocate a lui Vlad PascuLuminița Popescu, prima avocată a lui Vlad Pascu

Avocata Luminița Popescu a fost înlocuită, la scurt timp, de Sorina Ionela Stoica. Altă gafă care i-a „pătat” imaginea a fost atunci când, pe 25 august, la 6 zile după accidentul soldat cu doi morți, noua avocată s-a prezentat la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, îmbrăcată ca pentru o seară în club: cu un maiou alb, cu decolteu adânc și pantaloni scurți roșii. Acum, avocatei i s-a pus sechestru asigurator pe mașină pentru cine știe ce datorii fiscale neplătite.

În prezent, Vlad Pascu este apărat de Jean Andrei, unul dintre notarii condamnați în Dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre, în 2019. Avocatul este fostul soț al judecătoarei de la Curtea de Apel București, Laura Andrei. Jean Andrei este un fost notar care, potrivit magistraților, a sprijinit gruparea infracțională din Dosarul retrocedării plajelor din Constanța, cel în care Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare. Pentru rolul său, avocatul a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. După condamnare, acesta și-a pierdut calitatea de notar, însă a rămas la Facultatea de Drept de la Universitatea București, unde era profesor și preda dreptul român. Recent, mai exact din 30 mai 2023, Jean Andrei figurează ca și avocat definitiv în Baroul București, în ciuda faptului că are o condamnare penală. Pare că Pascu își caută avocați după principiile lui de viață.

ANAF i-a scos o rabla la licitatie fostei avocate a lui Vlad PascuJean Andrei, avocatul lui Pascu, în prezent

Vlad Pascu a accidentat mortal 2 studenți

Reamintim faptul că la data de 19 august în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

ANAF i-a scos o rabla la licitatie fostei avocate a lui Vlad PascuSebastian și Roberta, tinerii omorâți în accidentul provocat de Vlad Pascu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o persoana care are dosar penal profeseaza ca avocat??? ce tara de k*t e asta???
8
1
Chiar k e RABLS DA LUX!! Si avokats e o TARFETA DA LUCKX$$$$
9
0
Nu i a vandut si cusca de la caine??
11
0
Masina a fost pusa la mișto, sa aibă și Adi Burcea ce manca
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108