REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Anamaria Prodan: „Puteam să ajung în stradă din cauza amantelor lui Reghecampf”

Anamaria Prodan: „Puteam să ajung în stradă din cauza amantelor lui Reghecampf”

Replica API 23 decembrie 2021 | 00:00 1143

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț. Impresara nu se abține și la fiecare apariție își critică soțul. L-a acuzat încă o dată că acesta a luat din bunurile și din banii familiei, chiar dacă acesta a susținut într-un comunicat de presă că nu e așa.

Anamaria Prodan

În spațiul public, Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că a luat din banii și bunurile familiei. În plus, ea spune că iubita antrenorului, Corina Caciuc, beneficiază de toate acestea.

„Domnişoara de 29 de ani ne terorizează cu mii de mesaje pe noi toţi de cea mai joasă speţă şi care beneficiază de banii pe care noi i-am muncit toată viaţa şi pe care frumuşel, fără niciun fel de problemă, tu i-ai transferat din conturile noastre direct în conturile domnişoarei”. Aceste declarații au ajuns și la urechile lui Laurențiu Regehcampf care i-a dat replica Anamariei Prodan. A spus că nu a luat niciun bun din averea familiei sau averea lăsată de regretata Ionela Prodan.

„Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.”, este mesajul antrenorului în comunicatul oficial transmis pe 13 decembrie.

Acum, impresara l-a acuzat din nou pe antrenor. „Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan, eu acum stăteam în stradă cu tot cu copii din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă! Venea și plângea și își cerea scuze de la copii!”, a dezvăluit Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show”, conform click.ro, citat de Libertatea.

Averea Anamariei Prodan

Recent Anamaria Prodan a dezvăluit amănunte despre averea ei, despre afacerile pe care le are. „Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede”, a spus pentru fanatik.ro Anamaria Prodan. Totodată, ea a mărturisit că nu din fotbal face cei mai mulți bani, ci din imobiliare. „Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto…”, spunea Anamaria Prodan. „Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea”, a mai adăugat impresara.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mars pocnitoare
2
0
du-te fa prin latrine sa te plingi si sa cersesti,sau la guitza tv.centura te asteapta mereu.
1
0
vai tu ti-a luat posetele de 10000 de euro .ce ne facem fetelor .
6
0
Doi sfinti de la maglavit.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212