REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou nași de botez. Ce ținută sexy a purtat impresara la eveniment

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou nași de botez. Ce ținută sexy a purtat impresara la eveniment

Replica API 17 iunie 2019 | 00:00 647

Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au devenit părinții spirituali ai unui băiețel sâmbătă, 15 iunie. Cei doi se apropie cu pași repezi de finul cu numărul 100, însă continuă să accepte rolurile de nași. Deși știa că se pregătește pentru o slujbă în biserică, Anamaria Prodan nu a renunțat la ținutele sexy, care să îi pună în valoare „noua” siluetă.

Cunoscută pentru aparițiile sale extravagante, atât din punct de vedere stilistic, cât și financiar, Anamaria Prodan reușește să atragă priviri în cadrul evenimentelor la care participă. După ținuta sa extrem de sexy de la petrecerea Viva, impresara s-a mai „cumințit” din punct de vedere vestimentar, având în vedere că ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au fost din nou nași de botez.

Cum rolul de părinte spiritual vine și cu resposabilități, Anamaria Prodan a ales o ținută potrivită pentru slujba din Biserică, însă a plusat în stilul său caracteristic, spre o zonă destul de provocatoare. Pentru ceremonia de creștinare de sâmbătă, 15 iunie, impresara a optat pentru o rochie neagră, lungă, ce la prima vedere pare destul de simplă. Imedat îți sare în ochi însă decolteul, urmat de voalul din partea de jos a ținutei. Soțul său a avut un costum închis la culoare, în carouri, cămașă albă și cravată neagră.

Anamaria a accesorizat outfit-ul cu o curea în talie, care îi marca frumos „noua” siluetă, după ce soția lui Reghecampf a slăbit considerabil în ultima perioadă. Impresara a publicat și pe rețelele de socializare imagini de la frumosul eveniment, urmate și de un mesaj pe măsură pentru bebelușul creștinat. Micuţul a primit numele Kostas. „Botez Kostas. Nașa te iubește și îți urează să ai parte de o viață de vis”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginilor de la botez.

În ultima perioadă, Anamaria alege să poarte ținute din ce în ce mai provocatoare și pentru că silueta îi permite! Dacă anul trecut impresara afişa forme rubensiene pe plajă, „acompaniate” și de celulită, iată că aceasta a luat măsuri și a reușit să slăbească nici mai mult, nici mai puţin de 17 kilograme.

Care este secretul? Salată de roşii şi castraveţi, paste şi câte trei litri de apă pe zi. „De la 72 kg am ajuns la 55 kg”, ne-a spus vedeta, în urmă cu ceva vreme. Deși s-a tot vehiculat că se înfometează pentru a ajunge la silueta dorită, se pare că principalii factori pe care s-a bazat Anamaria Prodat au fost alimentaţia sănătoasă, sportul, tratamentele corporale şi multă apă! Nu a ţintit să topească surplusul de kilograme într-un timp record, aşa cum se obişnuieşte, ba, din contră, a considerat că e mai importantă sănătatea ei şi apoi aspectul fizic.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este o jignire pentru nasi sa cumpere si pantofiori la bebelus .Prea mult ......Nasi cu numele ...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920