REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Anca Țurcașiu, acuzată de internauți că a exagerat cu operațiile estetice: „Te-ai urâțit”

Anca Țurcașiu, acuzată de internauți că a exagerat cu operațiile estetice: „Te-ai urâțit”

Replica API 14 mai 2021 | 01:46 2017

Anca Țurcașiu arată genial la vârsta de 51 de ani, însă nu toți cred că vitalitatea și forma ei fizică se datorează unui stil de viață sănătos, ci mai multor operații estetice, pe care, spun internauții, le-ar fi exagerat. Artista se apără însă, și spune că nici măcar la 20 de ani nu se simțea la fel de plină de viață ca acum.

Anca Țurcașiu face parte din generația veche de artiști din România, însă se simte ca și la 20 de ani, deși abia a împlinit 51. Fiind una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul de la noi, mulți se întreabă cum reușește să se mențină cu o astfel de imagine chiar și la această vârstă și fără artificii de imagine, cum ar fi operațiile estetice la care foarte multe alte femei apelează.

Anca Țurcașiu, pusă la zid de fani din cauza presupuselor operații estetice exagerate

După ce a divorțat, Anca Țurcașiu parcă a renăscut, iar în mediul online a devenit mult mai activă ca înainte, postând destul de des fotografii cu ea în diferite ipostaze, care mai de care mai interesante, dar intens discutate de fanii care o urmăresc pe rețelele sociale. În timp ce unora nu le vine să creadă ce frumos s-a păstrat artista de-a lungul anilor, alții o critică și o acuză chiar că a exagerat cu operațiile estetice, devenind o cu totul altă persoană.

„Doamne, aşa arăţi mai nou? Operaţiile nu cred că trebuia să-ţi schimbe trăsăturile iniţiale…”, ”De nerecunoscut, ești de nerecunoscut, erai o femeie frumoasa, păcat”, ”Dacă nu citeam cine e, nici nu o recunoşteam! Păcat!”, ”Erai mult mai frumoasă înainte, îmi pare rău, dar nu te-am recunoscut, eşti schimbată total, nu îmi vine să cred că eşti Anca Ţurcaşiu pe care o ştiam”, ”De ce să vrei să nu mai fii tu?”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la o fotografie postată de cântăreață.

Internauții nu se opresc, și chiar o pun la zid pe vedetă, spunând că intervențiile chirurgicale au „urâțit-o” și „au pocit-o”. Cu toate acestea, Anca Țurcașiu se simte mai bine ca niciodată! De curând a postat mai multe fotografii cu ea de la o seșdință foto în care arată cum nu se poate mai bine, făcându-le geloase chiar și pe puștoaice.

„N-am operaţii estetice şi nici n-aş apela la aşa ceva. O mare greşeală a femeilor este aceea de a nu te accepta aşa cum eşti. Nu e normal să fii nefericit, să suferi că ‘vai, mi-au apărut nişte riduri!’. Ne îmbogăţim cu atâta maturitate. În fiecare an ce trece devii mai bogat. Aspectul fizic e important în meseria pe care o ai, dar contează să fii fericit. Apreciez naturaleţea şi a fi împăcat cu tine că e OK. Atunci când ai un rol, trebuie să apelezi la nişte metode, dar nu aşa, aiurea”, spunea Anca Ţurcaşiu în urmă cu mai mult timp, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am 50 dar ma simt de 20!
1
0
operatii de uratire dar la maini ce faci mana te tradeaza ha ha
2
0
maimuta operata mai trebuie sa apara cu fundul rosu gol,ca loredana!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920