REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Anchetă DSP după acuzațiile aduse unui medic de familie că ar face consultații la geam

Anchetă DSP după acuzațiile aduse unui medic de familie că ar face consultații la geam

A.F. 7 noiembrie 2022 | 00:00 1035

DSP Alba s-a autosesizat și va face un control la cabinetul unui medic de familie, pentru a verifica o sesizare conform căreia medicul ar consulta pacienții „de la geam” și i-ar ține cu orele în frig, potrivit Mediafax.

În urma unui articol referitor la posibile nereguli privind consultarea pacienților de către un medic de familie din județ, DSP Alba s-a autosesizat și inspectorii din cadrul Serviciului Control în Sănătate Publică (SCSP) vor efectua luni, 7 noiembrie, un control la respectivul cabinet pentru a verifica dacă aspectele sesizate se verifică, anunță DSP Alba.

„Vom reveni luni cu o informare privind rezultatele controlului și eventualele sancțiuni”, adaugă sursa citată.

Conform ziarului Unirea, un medic de familie și-ar ține pacienții în frig, în afara cabinetului.

„Bătaia de joc al unui medic de familie din Alba Iulia. Consultațiile și a oamenilor în vârstă, copiilor și a bolnavilor în general, este pe trotuar, pentru că doamnei doctor probabil îi este frică ca nu cumva să se infecteze cu ceva de la cineva. Păi așa se face actul medical? La gemuleț? Cum este posibil să ți în frig (că acum e frig) pacienți în vârstă, care așteaptă și 1,5 ore să îi vină rândul la ? De aia plătim asigurări de sănătate și de aia trăiesc bine medicii de familie, să își poată bate joc de contribuabilul bolnav, care n-are de ales dacă vrea o rețetă să nu moară sau să se facă bine? Dar nu vă este rușine, doamnă?”, a fost mesajului unui cititor ziarulunirea.ro, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IN TIMPUL PANDEMIEI SE FACEAU COSULTATII LA TELEFON SAU PE HOLURI SI TOTUSI AU PRIMIT SPORURI DE RISC....CARE RISC, SA VORBESTI LA TELEFON NU ESTE UN RISC PTR CARE TREBUIE SA FIE RASPLATITI!!
0
0
Constanta nu este mai departe. Tot la fel.Sunt cabinete de specialitate si de medici de familie care consulta gramada pacientii ca oile. Au scaunele langa usa sau in pragul usii.Medicii nu se ridica dupa scaun sa te consulte.Doar elibereaza reteta si atat.Pe Soveja.Nu primesti informatii despre boala.Nu primesti bonuri fiscale pentru consultatii, alte investigatii,o adeverinta medicala.Un cabinet pe Aleea Zmeurei tine pacientii bolnavi de plamani afara si pe ploaie si pe canicula.In holul de asteptare si-a prelungit cabinetul unde consulta pacientii langa usa de la intrare in cabinet.Oamenii stau pe scari si pe trotuar bolnavi varstnici.Trecatorii se iau de bolnavii care stau si astepta pe trotuar in fata cabinetului ca blocheaza trotuarul.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272