REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Anchetă după ce un şoarece a fost filmat plimbându-se pe raftul de lactate dintr-un supermarket - VIDEO!

Anchetă după ce un şoarece a fost filmat plimbându-se pe raftul de lactate dintr-un supermarket - VIDEO!

Replica API 13 martie 2018 | 17:17 315

Este anchetă la Arad, după ce un șoarece a fost filmat într-un supermarket, în timp ce se plimba pe raftul cu produse lactate.

Şoarecele a fost surprins în imagini de un client al magazinului care a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Incidentul a avut loc un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, scrie aradon.ro.

Șoarecele a fost filmat în timp ce se plimba pe un raft cu produse inscripționate cu mesajul "Vreau în România".

Pe de altă parte, compania Kaufland România revine cu noi detalii cu privire la șoarecele filmat într-un magazin din rețea, din Arad, printre cutiile cu iaurt.

Potrivit imaginilor video extrase de pe camerele de supraveghere din magazinul Kaufland din Arad, șoarecele a fost plasat în magazin, la raftul de lactate, înainte de a fi filmat, informează reprezentanții hipermarketului.

Sursa video: Arad Online

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pula,pula,pizda,curuuuu
1
1
Da! E un soarece cunoscut! Ii place sa se plimbe pe rafturi din retail.Prevad un control corporal la intrarea in magazin al cumparatoarelor,pe pipaite,pt a nu introduce soareci sau alte animale in magazin.Vrabiutele zboara ca-n codru printre rafturile carrfour ploiesti-vest.Deja hypermarketurile au devenit circul foamei cu animalute libere,fara dresaj respectand noua lege.
0
0
Mr. Jingles era in buzunarul de la spate. Noroc ca nu a stat pe el inainte sa-l planteze la cascaval..ce idioti Kaufland ! OPC a fost pe la Kaufland de la ICIL sa admire pasarelele in timp ce serveste un carnat ?
1
1
Autentic soarecele
3
1
Asa este, eu il cunosc, soarecele asta a crescut in magazia noastra LIDL, il cheama Hans!!
3
1
Ce frumos este! Lipseste tom motanul!
3
0
Orcine poate planta un astfel de undivid oriunde... apoi vine OPC sa dea amenda zeci de mii de lei...
2
1
Ce putea sa zica kaufland.? Da domne avem soareci!? Bineee posibil de vreo angajata care nu si a luat banii...pffffffff.romania si cacaturile care se intampla zi de zi in in tara asta! Preiteni care ati difuzat stirea sa va zic ceva! Atata timp cat exista la tv orice sa ne distraga atentia.,gen exatlon, asia smd.puii mei, r talent, bravo ai stil! Cui dracului i pasa de soarecele din K sau de orice problema din tara asta! Daca adaug cuvantul BIO la sfarsitul oricarui produs i fac pretul de 10x mai mult..bio ar trebuii sa fie mai ieftin decat cele modificate! Simplu!trebuie doar sa ganditi!
3
1
Asta patriot ...
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108