REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ancheta în cazul creșei din Năvodari, preluată de Serviciul Investigații Criminale

Ancheta în cazul creșei din Năvodari, preluată de Serviciul Investigații Criminale

Replica API 9 mai 2019 | 00:00 366

Mai multe nereguli au fost descoperite, potrivit informațiilor noastre, de către oamenii legii în cadrul creșei din Năvodari, acolo unde mai mulți copii ar fi fost maltratați. Astfel, se pare că mai toate camerele de luat vederi nu mai erau poziționate în mod corect, ci spre unghiuri moarte. Mai mult decât atât, se pare că se modificaseră și setările sistemului de supraveghere, fiind vorba de faptul că imaginile nu mai erau stocate 30 de zile, ci doar câteva. Ancheta a fost preluată de Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța.

Amintim că îngrijitoarele Creșei nr. 20 din Năvodari sunt cercetate disciplinar de o comisie de cercetare din cadrul aparatului de specialitate al primarului Florin Chelaru. Părinții s-au scandalizat după ce au depistat, montând un sistem de înregistrare audio în creșă, că îngrijitoarele țipau la copii, îi puneau să se spele cu apă din toaletă sau îi amenințau că îi bagă... cu capul în oliță!

L.C., A.C.

Citește și: https://www.replicaonline.ro/acuzatii-de-maltratare-la-o-cresa-din-navodari-angajatele-cercetate-disciplinar-390351/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cumva esti una dintre ingrijitoare, fai? Cum plm, inregistrarile sunt fake? Javrele dreak'! Daca eram eu parintele unuia dintre copii agresati, vedeati voi jihad pe capul vostru!
0
0
1. Parintii nu au de unde sa stie daca merg sau nu camerele, ei nu au acces la ele. 2. Comportamentul acesta al ingrijitoarelor daca a fost sesizat dar acoperit inca de cei din cresa. Personal nu pot sa cred ca fix in ziua aia cand copilul avea microfonul s-a apucat cucoana aia sa tipe la ei. Tind sa cred ca din moment ce nu s-a sesizat nimeni, acest lucru se intampla destul de fercvent. 3. Doamnele in cauza cu siguranta nu au fost date afara. Stim cu totii ca nu e chiar atat de simplu sa dai afara pe cineva care lucreaza in sistemul de stat.
2
0
da ma gogule asa au crescut si uite ce cretini frustrati si inapoiati ca tine au ajuns. pai da militia de unde se recruteze batausi si criminali? daca ai facut carte inainte de 89 de ce timp de 30 de ani s-a facut praf tara ca doar generatiile voastre de cacat cu gandire si educatie comunista au condus-o?
7
2
Dar parintii daca au vazut ca nu merg camerele, de ce nu au facut sesizari la Primarie? Nu s-au gandit ca vor sa ascunda niste "probleme" ?
6
0
O urecheala sau mustruluiala sunt bine venite uneori , bataia-i rupta din Rai ...cum se spune , asa au crescut toate generatiile de copii de sute de ani incoace , daca copilului ii intra in cap inca de mic ca are doar drepturi fara obligatii si ca poate sa faca orice , atunci vor iesi niste inadaptati sclifositi ! Sa spuna ala care nu a luat o urecheala sau paruiala , o castana , etc , atunci cand era elev sau '' gradinar'' ...ma refer la generatiile care au facut carte cu adevarat , ' pana in ' 89 !
4
4
dati numele ingrijitoarelor sa stim si noi
9
1
Vad in unele comentarii ca s-a "exagerat" Nu sunt mama, nu am o legatura directa cu problema, dar sa stiu ca undeva copilul cuiva este silit sau abuzat Nu mi se pare cuviincios intr-un institut de genul asta, copii pot avea sechele psihice in comportament... As intelege daca ingrijitoarele ar fi avut o zi proasta, dar sa ajunga un copil sa isi schimbe comportamentul inseamna ca e ceva de durata. De asemenea Nu zic ca toate au acelasi comportament, dar e PACAT ca pur si simplu nu isi fac treaba cum ar trebui si altii nu observa, tocmai sa nu se ajunga la chestii de genul asta!
10
2
Daca doamnele care au gresit pleaca toara lumea este multumita! Nu vrea nimeni sa inchida cresa si DA aveti dreptate nu toate doamnele sunt la fel.
10
1
... de la Primaria Navodari , de ce sunt platite cu zeci de milioane pe luna ? Sa stea la cafele ? Pute birourile de parfumuri scumpe , nu mai au loc in incapere de cate a angajat aiurea pe diverse "criterii" fostul puscarias ! Trebuie urgent facuta curatenie in Primaria Navodari, institutie bugetara supra aglomerata ! Doamana Vice Mara , sunteti mama , faceti ordine ! Luati de la Resurse Umane dosarele si verificati fiecare post si persoana , daca au competente si ce pile le tin ! Vin alegerile la anu' si noi femeile din Navodari ne vom organiza la vot si vom avea un cuvant greu de spus !
6
0
Se exagereaza foarte mult Copilul meu merge la cresa aceasta de 1 an jumatate. Nu l am luat niciodata trist, in fiecare dimineata merge la cresa zambind. Si este in clasa cu probleme. Doamna care se aude in inregistrare a gresit, a fost data afara. Dar asta nu inseamna ca tot personalul se poarta la fel. Se exagereaza mult prea mult.
7
6
Nu e posibil ca primaria sa nu fi stiut nimic ba chiar au acoperit dealungul timpului
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212