REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ANCHETĂ în județul Constanța! Două persoane duse la SPITAL cu ELICOPTERUL!

ANCHETĂ în județul Constanța! Două persoane duse la SPITAL cu ELICOPTERUL!

Replica API 16 martie 2020 | 17:55 7658

Elicopterul SMURD si un echipaj de prim răspuns au intervenit, luni, 16 martie, pentru acordarea primului ajutor medical la 2 persoane (mama și copil 8 ani), rănite în urma exploziei unei sobe, în Pantelimonul de Sus. S-a acordat primul ajutor medical la fața locului și vor fi transportate la spital.

Din primele informații, mama a suferit arsuri la nivelul mâinilor, iar copilul arsuri pe mâini și pe spate.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

S-a stabilit că nu e vorba de o explozie

„În urma verificărilor făcute la fața locului, s-a stabilit că nu a fost vorba de o explozie. Cercetările privind împrejurările au fost preluate de organele abilitate. Menționăm că, inițial, persoanele care au sunat la 112 au spus că ar fi fost vorba de o explozie“, au precizat reprezentanții ISU.

Ce spun polițiștii:

Polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au fost sesizați despre faptul că o minoră, de 8 ani, care s-ar fi jucat într-o cameră a locuinței de domiciliu, în apropierea unei sobe, a suferit arsuri pe spate, întrucât ușa sobei s-a deschis singură, iar un lemn care ardea i-ar fi căzut pe spate.

Minora este conștientă, a fost preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si interlopii care se taie cu sabiile si cutitele, la fel... Mai usor cu operatiile pentru ei. Din banii nostri. Ce, va este frica?
3
0
Mai usor cu helicopterul sau masinile ultradotate pt toti taranii. In primul rand, idiotii astia au contibutia pt sanatate achitata? Sa se tina cont ca animalele astea prefera sa dea banii pe tuica decat sa plateasca darile catre bugetul sanatatii. Si atunci... sa mearga cu caruta, nesimtitii. Daca le spui creti ilor si tiganimii ca trebuie sa platesca pt sanatate, astia i-au foc , cum sa achite ei 100-200 lei ptca statul sa o ingrijeasca, tratament , poate, de mii de lei zilnic. Si atunci, drepturi la fel cu cei care idi achita darile catre stat, lunar, fara comentarii???Flit, nesimtitilor..
4
1
Echipaj de prim raspuns inseamna echipaj SMURD. Adica echipaj format din paramedici adica pompieri. Statie la Harsova are Serviciul de Ambulanta SAJ care are numai echipaje cu personal medical. Asistenti medicali si Ambulantieri.
3
0
Bine ma PANTALyMUIE!
0
8
Idiotilor, accidentul a avut loc la Pantelimonul de Sus nu la Harsova. Vai mama voastra de jurnalisti facuti la apelul bocancilor
10
0
Opriti autobuzele acolo este infectia
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212