REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Anchetă! Un bărbat a fost găsit MORT la Mihail Kogălniceanu!

Anchetă! Un bărbat a fost găsit MORT la Mihail Kogălniceanu!

Replica API 24 noiembrie 2017 | 00:00 437

Moarte suspectă în județul Constanța! În dimineața de joi, 23 noiembrie, un bărbat a fost găsit zăcând într-un șanț de pe raza localității Mihail Kogălniceanu. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor cadrelor medicale sosite la fața locului, bărbatul a fost declarat decedat. Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

La scurt timp s-a stabilit că victima se numește Adrian T., avea 50 de ani și era din Mihail Kogălniceanu. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul era cunoscut în localitate ca un împătimit consumator de băuturi alcoolice, cel puțin în ultima perioadă. Se pare că seara ar fi fost nelipsit de la un bar din localitate. Astfel, se conturează tot mai mult ipoteza că la fel s-a întâmplat și miercuri, 22 noiembrie.

A mers la local, a consumat alcool în exces, iar în drum spre casă trebuia să traverseze o derea. Se presupune că s-ar fi împiedicat și a rămas lat, cu fața în apă. Cert este că, în urma primelor cercetări de la fața locului, pe trupul neîsuflețit nu s-au găsit urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Totodată, oamenii din Mihail Kogălniceanu susțin că era pensionar MAI și că se apucase de băut în urma divorțului. Ancheta continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Precis este amantul primaritei Belu,adica,cumnatul ei cu care traieste,toata lumea stie,numai tractoristul de sot,al ei,se face CA nu stie,cred CA ii convine situatia,,,baniii,,
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108