REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Anchetă uriașă în cazul asistentului de ambulanță reclamat că ar fi abuzat sexual o adolescentă

Anchetă uriașă în cazul asistentului de ambulanță reclamat că ar fi abuzat sexual o adolescentă

Cristina BĂRBUCEANU 3 februarie 2023 | 10:41 3435

Anchetă de amploare la Serviciul de Ambulanță Teleorman, în cazul asistentului medical reclamat că ar fi agresat sexual o tânără de 17 ani, sub pretextul că o consultă. Poliția cercetează acest caz după ce mama adolescentei a depus plângere, însă bărbatul susține că este vorba de o proastă înțelegere a procedurilor medicale.

Ancheta uriasa in cazul asistentului de ambulanta reclamat ca ar fi abuzat sexual o adolescenta

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, mama adolescentei spune că minora de 17 ani avea simptome de răceală şi reclamă faptul că asistentul a dezbrăcat-o pe fată şi a pipăit-o în zona intimă. În cursul zilei de joi, 2 februarie, adolescenta a fost supusă și unei expertize medicale la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Teleorman.

Potrivit familiei, asistentul i-ar fi pus fetei întrebări legate de viața sexuală, iar apoi a dat-o jos din ambulanţă şi a scris pe fişa de intervenţie că este vorba de o infecţie urinară.

În replică, bărbatul spune că este vorba de o proastă înțelegere a procedurilor medicale, pentru că simptomele reclamate de tânără necesitau un consult în zona genitală, iar înainte de a face această investigație i-ar fi cerut tinerei acordul.

Polițiștii și cadrele medicale vor analiza și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul ambulanței, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, conform realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru trafic, rating si extra comentarii fiecare ziar online are cate un "utilizator" creat de ei. Se abereaza intentionat la articole pentru a te face sa revii cu comentarii la adresa acelui utilizator. In cazul nostru creatia Replica se numeste "RELU".
7
0
Sa va dau dracu cu bolnavii psihic pe care ii lasati sa scrie delirul ala.
9
0
Tu ai probleme mari la mansarda. Dute baiete la ospiciu. Indivizi ca tine nu trebuie sa umble liberi pe strada.
8
0
Sa ma cac moale pe coliva mamelor celor de mai jos. Sa ma pis in gura lor de morti.
0
11
Faceai tu toate astea, relule, viteazule ? ? ? Unde le-ai invatat ? La FACULTATE la POARTA ALBA ? ? ? Colegii tai de FACULTATE spun ca erai as la o.ral si a.nal, nu degeaba te " alintau" relu-SU.GArelu !!!
10
2
La Socola trebuie sa fi tu.
11
1
Sa te futem pe tine in c*r
9
3
Eu daca eram pe ambulanta ii bagam si pwla in gura....ii faceam laba in gura. Ii bagam degete in p***a si apoi in gura......ma c***t in gura ei. Daca era barbat.....ii bagam spirt in p**a.
7
21

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102