REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Anchetatorii vor să reconstruiască figura femeii găsită sfâşiată de câini, pentru identificare

Anchetatorii vor să reconstruiască figura femeii găsită sfâşiată de câini, pentru identificare

Replica API 29 martie 2013 | 00:00 103

Moarte suspectă la Medgidia

Moarte suspectă la Medgidia

Cadavrul femeii de la Medgidia, găsit sfâşiat de animale în cursul zilei de joi, 28 martie, a fost supus necropsiei. Însă, din pricina stării în care se afla, medicii legişti nu au reuşit să ajute prea mult la anchetă, cel puţin momentan. "Din cauza stării cadavrului nu am reuşit să aflăm mai multe detalii decât cele de la faţa locului", au declarat, pentru "Replica", anchetatorii. Însă, mai sunt aşteptate rezultatele testelor ADN, profilul genetic şi, de asemenea, să se caute date despre persoanele dispărute din localitate. Despre acest aspect, poliţiştii din Medgidia spun că nu există femei dispărute care să se încadreze în semnalmentele de faţă, ceea ce duce la concluzia că nu ar fi din localitate.

Revenind la metodele de identificare a persoanei decedate, anchetatorii mai spun că au în vedere şi o latură mai inedită şi anume reconstrucţia fizionomiei, care s-ar realiza la Oradea. "Una dintre metodele la care ne gândim pentru identificarea persoanei decedate este reconstrucţia fizionomiei. Însă, până se va lua o decizie în acest sens, mai sunt alţi paşi de parcurs, care necesită timp", a spus procurorul de caz.

Ca atare, cercetările continuă, oamenii legii stabilind că decesul ar fi survenit în urmă cu apoximativ o lună, incluzându-se şi suspiciunea unei crime, dat fiind faptul că a fost găsită la ieşire din Medgidia, acoperită cu pământ. Din câte se pare, animalele au dezgropat-o şi au început să muşte din cadavru, îngreunând astfel munca oamenilor legii. Se presupune că victima are vârsta cuprinsă între 20 - 40 de ani şi se poate să fie prostituată sau o localnică cu care viaţa s-a dovedit a fi mai puţin darnică. De asemenea, în buzunarul hainelor a fost descoperit un prezervativ. "Având în vedere sărăcia datelor de la faţa locului, identitatea victimei rămâne necunoscută. De asemenea, având în vedere că a fost găsită în acele condiţii, la marginea oraşului, acoperită cu pământ, nu se exclude faptul că ar fi vorba de o moarte nenaturală", a mai spus procurorul de caz.

Reamintim că imagini terifiante au acaparat zona Medgidiei. Cadavrul unei femei a fost descoperit, joi, între nişte garaje, fiind parţial devorat de câini. Există două ipoteze, spun oamenii legii: fie a fost ucisă, fie a murit de frig.

L.C.

foto: TV Media Medgidia

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108