REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Anda Adam, mamă pentru a doua oară!?

Anda Adam, mamă pentru a doua oară!?

Replica API 29 noiembrie 2021 | 19:51 1244

Anda Adam trăiește o poveste de dragoste cu afaceristul Yosif Eudor Mohaci. Atât în cadrul emisiunii Bravo, ai stil a cărei concurente este, cât și în interviurile pe care le oferă, artista vorbește foarte frumos despre partenerul ei de viață, care recent a cerut-o în căsătorie și alături de care are planuri mari de viitor. Mai mult de atât, blondina a dat și primele declarații despre cel de-al doilea copil.

În primul rând, concurenta de la Bravo, ai stil a fost atrasă de ochii lui, despre care a afirmat că sunt cei mai frumoși din lume. L-a comparat, mai apoi, pe bărbatul din viața ei cu Aquaman, afirmând și că este un om inteligent care îi demonstrează în fiecare zi că o iubește, chiar și prin intermediul gesturilor mici pe care acesta le face. Sunt suficiente, pentru ca vedeta să își dea seama cât de mult înseamnă pentru partenerul ei, care în viitorul apropiat îi va deveni soț și, de ce nu, tatăl celui de-al doilea copil.

Anda Adam a întâlnit bărbatul ideal

Anda Adam a crezut mereu despre francezii că sunt cei mai romantici și iubitori bărbați din lume, iar Yosif Eudor Mohaci a reușit să îi confirme lucrul acesta. După ce a eșuat în dragoste, concurenta de la Bravo, ai stil a afirmat, în sfârșit, cu mâna pe inimă că l-a găsit pe cel mai potrivit pentru ea, alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții. Pe zi ce trece, cântăreața se îndrăgostește și mai mult de el și asta datorită faptului că și el, la rândul lui, o iubește și știe cum să îi arate acest lucru fie că se află în intimitatea propriei locuințe, fie că se află în public.

„Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman. Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă. Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă coplesește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele.”, a declarat Anda Adam, pentru ciao.

Un alt lucru, pe care l-a apreciat la el a fost atenția pe care el o acordă nevoilor sale. Avea nevoie de un bărbat sensibil în preajma lui, iar acum că l-a găsit nu mai are de gând să îi dea drumul niciodată sau, cel puțin, asta a dat de înțeles în cel mai recent interviu pe care l-a acordat. Întrebată dacă își mai dorește copii, Anda Adam a recunoscut că atât ea, cât și viitorul ei soț își doresc și speră ca marele lor vis să se îndeplinească.

„Da, ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”, a mai zis concurenta de la Bravo, ai stil, conform monden.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la oral
2
0
nu zice hop pana nu sa ri gardul
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920