REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Andi Moisescu a pus muzică pentru Ivan Patzaichin. Școlit de veteranul DJ Dox, prezentatorul l-a uimit pe Smiley

Andi Moisescu a pus muzică pentru Ivan Patzaichin. Școlit de veteranul DJ Dox, prezentatorul l-a uimit pe Smiley

Replica API 8 mai 2019 | 00:00 517

Andi Moisescu

Dacă n-ar fi fost jurat, Andi Moisescu ar fi putut să-și facă popular talentul de DJ chiar și la emisiunea “Românii au talent”! Pasiunea sa pentru muzică l-a făcut pe acesta să se perfecționeze în ton cu moda, astfel a ieșit la rampă un nou DJ, ce-i drept cu popularitatea venită în bagaj datorită televiziunii: Andi Moisescu e în fața mixerului fără ajutor și se ocupă personal de pus muzică la petreceri.

Vineri seară, vedeta PRO TV, post unde realizează ”Apopo TV”, prezintă emisiunea ”Pe bune?” și jurizează concursul ”Românii au talent” a pus muzică la un party găzduit de terasa restaurantului din București al lui Ivan Patzaichin. Printre cei care au venit să-l susțină s-au numărat Smiley și Gina Pistol și chiar cvatruplul laureat cu aur la Jocurile Olimpice, Ivan Patzaichin, știut ca fiind mare consumator de muzică bună.

Vedeta de televiziune care ”a spart gheața” punând muzică la Awake Festival (2018), ce-i drept într-un colțișor, un spațiu organizat pentru DJ-ii amatori, și-a luat inima-n dinți, propriile platane sub braț și a făcut să vibreze boxele și audiența pe ritmurile funk propuse de el.

Pasiunea lui Andi Moisescu, 46 ani, de a fi responsabil de playlist-urile petrecerilor este mai veche, prezentatorul mai punând muzică în tinerețe, la petrecerile prietenilor. Îndrumător și profesor în a folosi mixerul i-a fost chiar Andei Veliman, alias Dox, veteranul DJ și producător muzical de la începuturile hip-hop-ului în România, datorită căruia mari nume ale genului au repurtat succese răsunătoare.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cine plm sunt Moisescu si Smiley?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108