REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Andreea Bălan, după ce a fost surprinsă la mare cu Tiberiu Argint: „Dacă eşti fericită după divorţ, ţi se dă în cap“

Andreea Bălan, după ce a fost surprinsă la mare cu Tiberiu Argint: „Dacă eşti fericită după divorţ, ţi se dă în cap“

Replica API 16 iulie 2020 | 19:48 1394

Andreea Bălan a făcut declaraţii la scurt timp după ce a fost surprinsă pe litoralul românesc alături de Tiberiu Argint. Este o femeie liberă, în plin divorţ, aşa că încearcă să îşi vadă de drumul său. Din păcate, cântăreaţa a primit mesaje tăioase din partea fanilor.

Cântăreaţa este foarte deschisă în relaţia cu publicul său, cu milioanele de oameni care o urmăresc pe reţelele de socializare. Lor le poveşteşte despre trăirile din viaţa sa, despre evenimentele importante, atât în vlogurile pe care le face pe Youtube, cât şi pe Facebook sau pe Instagram. A dezvăluit cu luni în urmă că e în plin divorţ de George Burcea, de tatăl fetiţelor sale. Nu mai este cale de împăcare aşa că amândoi îşi văd de vieţile lor.

Andreea Bălan, pe vlog, a fost provocată alături de cântăreaţa Amna să încerce jocul „AM/N-AM”. Amândouă au trecut printr-un divorţ, aşa că ştiu cât de dificil e: "După cum vedeţi, ne găsiţi divorţate, cu copii. Râdem, dar trăim în ţara în care dacă eşti fericită după un divorţ ţi se dă în cap. (...) Trebuie să mai stai să mai plângi. De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferinţa. Vor să te vadă la pământ. Şi când nu mai suferi, spun: ”Ah, dar trebuia să sufere mai mult”. Aşa e lumea", a zis Andreea Bălan pe Youtube, scrie okmagazine.ro.

Aceste declaraţii vin la aproximativ o săptămână de când s-a aflat că artista a petrecut un weekend la mare în compania lui Tiberiu Argint. S-a scris că el ar fi noul iubit al artistei. Bărbatul nu face parte din lumea mondenă, dar este cunoscut, este fratele Soniei Argint Ionescu, prezentatoarea de la TVR 1. Andreea Bălan nu a oferit niciun detaliu dacă ar avea sau nu o relaţie, artista îşi vede de drumul său, şi, cel mai important, de fetiţele sale.

Andreea Bălan le doreşte fiicelor să fie mai fericite decât ea

De-a lungul anilor, în repetate rânduri, artista declara că nu a avut o copilărie prea fericită, că repeta mult, mergea de mică la concerte, nu se putea bucura de joaca cu prietenii, de lucrurile simple. Acum, Andreea Bălan a mărturisit că îşi doreşte ca cele mici să aibă o copilărie mult mai frumoasă decât a ei.

"De mică am visat că voi avea 2 copii şi după ce am alergat ani de zile să mă stabilizez emoţional şi financiar, am îndrăznit să îmi îndeplinesc visul. Îmi doresc că Ella şi Clara să fie mai fericite decât am fost eu, să aibă o copilărie minunată, fără lipsuri emoţionale sau de orice fel, să se joace şi să fie educate frumos şi să ştie că nimic nu este imposibil şi niciun vis nu e prea departe!

Dragostea de mama este infinită!", a scris pe Facebook Andreea Bălan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stim ce poama esti!!!!
2
0
trancane zilnic cu sau fara motiv
2
0
iar ne prezentati bufeurile proastei ?
2
0
lu muia asta ii trebuie ciocalau urgent
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108