REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Andreea Bălan își acuză soțul că fuge de responsabilități: „Va proiecta pe orice partener neajunsurile lui sufletești”

Andreea Bălan își acuză soțul că fuge de responsabilități: „Va proiecta pe orice partener neajunsurile lui sufletești”

Replica API 3 aprilie 2020 | 00:00 1466

Andreea Bălan, George Burcea

Au trecut aproape două luni de când solista Andreea Bălan (35 de ani) și soțul ei, actorul George Burcea (32 de ani), s-au despărțit. Și-au aruncat cuvinte grele și au decis să divorțeze.

Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, nu au apucat să facă solicitarea către Judecătorie. Andreea a postat un mesaj dur la adresa lui George, chiar acum, în Postul Paștelui.

„Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămând, cu un gol constant în suflet, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații dificile, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile lui sufletești”, a menționat solista, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si KEO te-a parasit, ipocrito, prefacuto, materialisto, certareato.... Au plecat toti barbatii de langa tine, mai Andreeo. Oare ghice si de ce ?! Ce familie frumoasa are Keo alaturi de Misty si micuta lor, da! Sunt discreti amandoi, sunt in banca lor, sunt decenti.
1
0
Cine sta cu tine ?! Tu sti mai bine prefacuto. Stai prin televiziuni, cu presa dupa tine, pe saituri de socializare... sa ce ?? A da, sa dai din casa, sa-ti expui copiii si familia pentru bani. Nunta ti-a platit-o tv.antena stars... despre ce vorbim, ce valoare ai ??!! George... si-a luat "lumea in cap", nu te-a mai suportat cu figurile si arogantele tale, cu expunerile tale, cu detaliile din viata voastra.
2
0
Nu va bateti capul, cine se aseamana se aduna dar se si despart. Pacat de copii in unele cazuri devin victimele inconstientei parintilor.
2
0
Bine ca ai scapat de el. Un drogat langa tine nu este altceva decat o bomba cu ceas.
2
5
Nemernico, esti in Postul Pastelui, ai spus ca nu mai declari nimic despre tatal copiilor tai, despre omul pe care chiar Tu l-ai ales sa-ti fie sot si tata la copii. Deci a fost alegere ta. Tu l-ai ales, da. Cine esti tu, ce valoare ai ?! Concluzia: asta e "VALOAREA ta", atata POTI tu. Tu vorbesti ipocrito, tu care nu ai vorbit cu ai tai parinti, tu care ti-ai DENIGRAT tatal prin presa si televiziuni - iti furase banii - tatal tau, tocmai cel care te-a ajutat sa ajungi "marea cantareata" si in fata caruia trebuie sa te inclini cu RESPECT SI RECUNOSTINTA, sa-i ceri iertare. Cine sta cu tine??
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108