REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Andreea Marin, ipostază romantică alături de iubitul cu 11 ani mai tânăr. Ce declarație i-a făcut vedeta lui Adrian Brîncoveanu

Andreea Marin, ipostază romantică alături de iubitul cu 11 ani mai tânăr. Ce declarație i-a făcut vedeta lui Adrian Brîncoveanu

Replica API 5 iulie 2021 | 22:55 1129

Andreea Marin s-a pozat într-o ipostază ce rar le-a fost dat să vadă fanilor de pe internet. Fosta „Zână a Surprizelor” și iubitul cu 11 ani mai mic s-au afișat într-un mod romantic, iar prezentatoarea chiar i-a făcut și o declarație de dragoste acestuia.

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său, Adrian Brîcoveanu care, chiar dacă este mai mic decât ea cu nu mai puțin de 11 ani, o iubește cum nu se poate mai mult, iar acest lucru este vizibil chiar și într-o simplă fotografie de pe internet, scrie spynews.ro

Vedeta de televiziune a postat recent o fotografie alături de bărbatul care o face fericită de mai mulți ani, iar cu ocazia zilei acestuia de naștere, „Zâna” i-a făcut și o declarație alături de imaginea romantică.

„La mulț ani, Brâncoveanul meu, cu iubire”, au fost cucintele puțșune, simple, dar pline de sentiment ale prezentatoarei.

Nu puțini au fost cei care i-au lăudat pe cei doi pentru cât de furmoși sunt și pentru cât de discretă și adevărată este iubirea lor. Cei doi au sărbătorit ziua afaceristului la Palatul Mogoșoaia, iar în fotografia postată pe Instagram, cei doi apăreau zâmbitori, îmbrățișați, purtând haine de ocazie, dar având alături și un tablou cu domnitorul Constantin Brîncoveanu.

Și pentru a întări ideea că relația lor este cum nu se poate mai serioasă, Andreea Marin a vorbit acum o lună despre o posibilă căsătorie cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi locuiesc împreună de ceva timp, devenind astfel o familie în adevăratul sens al cuvântului. Totuși, vedeta nu se grăbește să facă marele pas, dar a dat asigurări că atunci când se vor hotărî că este momentul, cu siguranță vor anunța public acest lucru.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta! Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin pentru o emisiune tv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
viorel catarama e cu 11 ani mai tanar decat zana???
1
0
ce uriti! nu o sa dureze mult!
2
0
o zina obosita si atat .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212