REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Andrei Aradits, despre scenele teribile din VLAD. „Scenele, fie ele și cu violență, îmi plac. Măcar se întâmplă ceva”

Andrei Aradits, despre scenele teribile din VLAD. „Scenele, fie ele și cu violență, îmi plac. Măcar se întâmplă ceva”

Replica API 6 iulie 2020 | 00:00 1075

Telespectatorii serialul „Vlad”, difuzat de PRO TV, au fost ținuți în suspans încă de la primul sezon. Scene de violență, de acțiune, chiar și de dragoste au făcut deliciul publicului. Chiar dacă au existat și guri care au afirmat că poate sunt cadre în care personajele sunt prea torturate, actorii ne-au declarat că astfel de scene îi stimulează. Andrei Aradits ne-a mărturisit că preferă oricând să filmeze un episod cu tortură decât să aibă scene de umplutură.

Andrei Aradits

Andrei Aradits interpretează în serialul „Vlad” un personaj negativ, rol care a ajuns la inimile spectatorilor, rol pe care l-a dorit încă de la început. Odată cu desfășurarea acțiunii filmului, scenele lui au devenit din ce în ce mai intense, unele chiar controversate, tocmai de aceea în unele situații se specifică la începutul episodului că programul conține scene de violență fizică și limbaj licențios.

„Scenele, fie ele și cu violență, îmi plac. Măcar se întâmplă ceva” „Eu știu ce le-am făcut, dar din păcate lucrurile astea nu pot fi publicate, trebuie să avem și noi secretele noastre. Probabil că le-am făcut ceva, am probleme cu autoritatea. Dacă v-a fost milă de mine în sezonul 2, află că de acum o să fie mai rău”, a povestit amuzat Aradits la decernarea premiilor GOPO.

Astfel de scene îl fac să se simtă actor Andrei Aradits a revenit pe platourile de filmare după o pauză destul de lungă, după ce mult timp a fost jurat la o emisiune de divertisment, așa că prin astfel de scene, care țin telespectatorii cu sufletul la gură și stârnesc reacții, se simte cu adevărat actor. „Nu scenele astea sunt problema. Știi care sunt scenele care m-ar enerva teribil? Alea plicticoase. Mai sunt scene care sunt puse acolo, să mai știe lumea că mai există personajul ăla. Teoretic acțiunea în episod e în altă parte, dar cineva trebuie să-i pună și pe actorii ăia în cadru. Așa că îi mai pune să facă câte o prostie, de se vede că e pusă, îndesată, să mai avem niște conținut.

„Ca să fiu mai explicit. Un fel de testimonialele alea de la diverse emisiuni. Aia e scena care mă enervează. O simți că nu are niciun sens. Scenele, fie ele și cu violență, îmi plac. Măcar se întâmplă ceva. Că te doare, că ți-e frică, alea sunt discutabile, dar măcar e ceva”, a mai spus actorul, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108