REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Angajaţii de la Aeroportul Kogălniceanu o iau de la capăt: iar nu şi-au primit salariile!

Angajaţii de la Aeroportul Kogălniceanu o iau de la capăt: iar nu şi-au primit salariile!

Replica API 19 septembrie 2015 | 00:00 518

Directorul Artagea: „Banii există fizic, dar n-au intrat în conturi“

Directorul Artagea: „Banii există fizic, dar n-au intrat în conturi“

Angajaţii Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu nu şi-au primit salariile! Oamenii se plâng că trebuia să-şi primească drepturile pe data de 15 septembrie, însă nici până astăzi nu au intrat în posesia banilor. Directorul Bogdan Artagea a confirmat vineri, pentru cotidianul „Replica”, faptul că angajaţii nu şi-au primit drepturile salariale, însă nu este vina nimănui, spune el. Banii există fizic, numai că... n-au intrat în conturi.

„Există o întârziere. Banii există fizic, dar n-au intrat în conturi. Există o procedură care trebuie urmată şi de aceea se întârzie. Nu este nici vina noastră, nici a ministerului (Ministerul Transporturilor – n.r.). Luni o să intre banii în Trezorerie. Chiar acum stau de vorbă cu cei din sindicat şi le explic“, a declarat, vineri, Bogdan Artagea. De precizat că situaţia descrisă mai-sus nu este o premieră, şi în trecut angajaţii aeroportului confruntându-se cu această problemă.

Ministrul Transporturilor, vizită la Aeroport

De precizat faptul că vineri, 18 septembrie, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a efectuat o viziă de lucru la Aeroportul Internaţional Mihail Kogalniceanu Constanţa, cu privire la darea în folosinţă a platformei de staţionare aeronave. Ministrul Iulian Matache s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor de reabilitare platforme aeronave.

În cadrul acestei vizite s-au mai discutat şi alte aspecte privind activitatea aeroportuară. La această vizită au participat Dumitru Nancu, preşedintele Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A., Bogdan Ionuţ Artagea, director general, precum şi reprezentantul Hochtief, antreprenorul lucrării.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108