REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Angeka Merkel a fost surprinsă din nou tremurând, al treilea incident de acest fel într-o lună

Angeka Merkel a fost surprinsă din nou tremurând, al treilea incident de acest fel într-o lună

Replica API 11 iulie 2019 | 16:52 494

Angela Merkel

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost văzută din nou tremurând miercuri în timpul unei ceremonii, al treilea incident de acest fel într-o lună, stârnind întrebări despre starea sa de sănătate, relatează AFP şi Reuters.

Acest nou episod s-a produs aproape de prânz în timpul unei ceremonii oficiale la sediul cancelariei, unde ea îl primea pe premierul finlandez Antti Rine.

Angela Merkel era în picioare alături de omologul său finlandez ascultând imnurile naţionale ale celor două ţări când a început să tremure.

Totuşi, tremuratul său a fost mai puţin intens decât prima dată, la 18 iunie, într-un prim incident în prezenţa preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, pe care ea l-a pus pe seama unei deshidratări legate de căldura puternică de la acel moment de la Berlin.

Şefa conservatoare a guvernului, care va împlini 65 de ani în câteva zile, a fost surprinsă tremurând şi la 27 iunie în timpul ceremoniei oficiale de preluare a funcţiei de către noul ministru de Justiţie la Berlin, însă până acum a dat asigurări că nu are probleme de sănătate.

Un purtător de cuvânt al guvernului german a spus că discuţia lui Merkel cu Rinne de miercuri a continuat aşa cum era plănuit.

Cancelarul german Angela Merkel a dat asigurări miercuri că se simte "foarte bine", după o nouă criză de tremurat în timpul unei ceremonii oficiale, a treia de acest fel în mai puţin de o lună, relatează AFP şi Reuters.

"Mă simt foarte bine. Lumea nu trebuie să îşi facă griji", a spus şefa guvernului german într-o conferinţă de presă.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au ajuns-o! Unde or fi nemtii aia pe care ii stim din poze si filme?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108