REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Anna Lesko: „Focul în relaţie se reaprinde dacă ne dăm spaţiu“

Anna Lesko: „Focul în relaţie se reaprinde dacă ne dăm spaţiu“

Replica API 15 august 2020 | 00:00 1365

Artista vorbeşte în cel mai sincer interviu al ei despre despărţirea de DJ Vinnie, despre provocarea de a fi mamă singură şi plecarea la emisiunea ProTv Ferma, pentru a face parte din echipa Sătenilor.

Anna Lesko

Nu mi-ar fi plăcut de mine cea de la vârsta de 25 de ani“, mi-a spus Anna. Şi cred că la fel simt şi eu după acest interviu: femeia din această discuţie este cea mai bună versiune de până acum a Annei Lesko. Cu tot cu lucrurile incomode, pentru unii, pe care le spune atât de asumat şi răspicat. După despărţirea de tatăl lui Adam, băieţelul ei, Anna a luat viaţa de la capăt cu şi mai multă energie. A început să-şi renoveze casa şi aşa a prins-o pandemia, cu locuinţa în şantier, a lansat un nou single, iar acum a acceptat provocarea ProTV de la pleca la Ferma. Despre toate acestea am stat de vorbă cu Anna... fără mănuşi de catifea, spunând lucrurilor pe nume, scrie okmagazine.ro.

Ce te-a motivat să accepţi provocarea de a pleca în Fermă?

E o foarte mare provocare, din numeroase puncte de vedere. Trebuie să recunosc că nu văzusem emisiunea înainte de a spune ”Da”. Aşa că înainte de a pleca, m-am uitat la câteva episoade şi mi-am dat seama ce mi-am asumat.

Ce şi cine îţi va lipsi cel mai mult în Fermă?

Evident, nu cred că are sens să stau pe gânduri. Răspunsul e clar: Adam, Adam, Adam! O să încerc să nu arat asta celor din jur, dar mi-e foarte greu să stau departe de el.

Descrie tipul de persoană cu care nu te-ai putea înţelege niciodată în Fermă şi a celei cu care ai putea colabora foarte bine.

Pot colabora foarte bine cu oricine, nu voi merge acolo pentru a mă certa. Dacă simt că nu mă voi înţelege cu cineva, pur şi simplu mă voi îndepărta. Eu cer mult de la oamenii pe care-i iubesc şi noi ştim rigorile dintre noi, însă acum mă voi întâlni cu mulţi oameni necunoscuţi, aşa că voi fi rezervată, din multe puncte de vedere.

Artiştii au fost grav afectaţi de pandemie. Pentru tine cum a fost perioada asta? Ce a fost cel mai greu?

Este adevărat că artiştii sunt, şi la ora asta, afectaţi. Toate domeniile au fost afectate, între timp mulţi şi-au reluat activitatea. Însă pentru noi, artiştii, chiar e greu... E o situaţie imposibilă, eu am anulate toate concertele, inclusiv Revelionul s-a anulat acum câteva săptămâni. Nu ştim ce va urma, ştii şi tu cât de şubredă este toată situaţia pe care o trăim, se mai abrogă ceva, se mai pune în vigoare altceva. Iar deocamdată nu se întrevede vreo variantă de redresare. Asta e cel mai greu pentru mine în pandemie: faptul că îmi lipsesc concertele, relaţionarea cu publicul. Eu şi când am fost gravidă, în luna a opta, am cântat. Apoi la trei săptămâni după naştere am fost pe scenă din nou Deci niciodată nu am stat atât de mult departe de public. Dar sper să trecem cumva peste asta, să ne reluăm activitatea.

Tu erai şi cu casa în şantier când a venit pandemia. Cum te-ai descurcat pe planul ăsta?

Da şi am amânat şi lucrările, fiindcă resursele financiare s-au redus. Acum am început să reluăm încet. E greu, dar asta e realitatea: m-a prins această pandemie cu ditamai şantierul în toată casa. Peste toate astea, eu sunt mama care creşte singură un copil, sunt şi femeie, şi bărbat, am grijă de casă, n-am bonă, nu am femeie de serviciu, gătesc, spăl, curăţ, îmi văd de carieră, trebuie să am grijă şi de mine totodată. E foarte greu. Tot timpul vreau să fiu atentă cu mine, dar intervin şi oboseala, şi alte lucruri. Acum calc haine, între timp se strică o pompă, un hidrofor... De câte ori nu zic că e greu cu casă pe pământ. Doamne, n-ar fi fost mai bine să stau eu într-un apartament? Pe de altă parte, când a venit pandemia, m-am gândit: „Doamne, cât de bine e să ai casă cu curte să te poţi bucura de aer liber“. Deci greu, dar a fost un plus. Însă cu sau fără pandemie, casa pe pământ te solicită. La casă trebuie să ai bărbat care să te ajute. Însă aşa am ales şi nu mă plâng. Vreau să rămân tot aici.

Am văzut că ai şi călătorit cu fiul tău după perioada izolării...

Am plecat o săptămână în Bulgaria, am închiriat o vilă într-un regim pe care mi l-am format în cei şase ani de când îl am pe pui, pe Adam. Am sistemul acesta în care închiriez o vilă din Bulgaria, care e foarte civilizată. Sunt izolată acolo, sunt doar eu cu prietenii care vin şi ei cu copii, altădată am fost doar cu familia mea şi e foarte bun sistemul acesta. Nu sunt un fan al hotelurilor, mai ales acum, cu această pandemie. Pentru că eu sunt strictă în continuare.

Cum te-ai păstrat în formă în lunile astea? Pentru femei, pandemia a adus în multe cazuri kilograme în plus. La tine nu a fost cazul, deşi nu găteşti neapărat mâncăruri uşoare...

Măi, să ştii că mâncărurile mele nu sunt chiar aşa. Meniul este cu cap gândit şi pregătit, pentru că nu asociez carbohidratul cu proteina, foarte rar carbohidraţii îşi fac apariţia în meniul meu. Am o alimentaţie low-carb, de preferinţă consum rar orez, ovăz şi mei la capitolul carbohidraţi. Nu fac prăjeli, tot ce fac e la cuptor sau carne la abur. Nici sarmalele mele nu sunt grele, pentru că nu folosesc nici untură, nici carne grea, doar asociez într-adevăr carnea cu orezul. Deci nu fac mâncăruri grele. O dată la ceva timp o comit cu dulciurile, de exemplu, dacă mă mai apucă câte o poftă din copilărie, să mănânc pâine cu unt şi dulceaţă la ceai. În rest, eu mi-am format un stil de viaţă destul de echilibrat din punct de vedere al alimentaţiei. Nu ţin diete, dar urmez o cură de detoxifiere, de două ori pe an, cu miere şi lămâie, e foarte bună pentru ficat. Mă mai ajută gena, sunt agitată... Sport n-am mai făcut de foarte mult timp, sunt luni de zile de când nu am mai făcut. Asta de când cu pandemia. Am mai făcut acasă, dar acasă nu poţi face decât o uşoară întreţinere.

Citește mai mult pe: okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dansatoarea asta de la colonade pe care o furtea mazare are un articol cam lung aici .
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920