REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Anne Hathaway, cel mai sexy decolteu de la Premiile Critics’ Choice

Anne Hathaway, cel mai sexy decolteu de la Premiile Critics’ Choice

Replica API 14 ianuarie 2020 | 00:00 792

Anne Hathaway

foto: Guliver/Gettyimages

Curcubeu de rochii elegante la gala Premiilor Cristics’ Choice de duminică, 12 ianuarie, de la Barker Hanger, din Los Angeles, SUA! Doamnele de la Hollywood au strălucit pe covorul roșu la cea de a 25-a ediție a Premiilor Critics’ Choice. Și, ca de fiecare dată, în timp ce actorii erau cu emoțiile în gât cu gândul la premii, fotografii și spectatorii au profitat de priveliștea demnă de cele mai renumite reviste de modă. Dacă Anne Hathaway (37 de ani) a luat ochii cu decolteul ei generos, într-o rochie Versace, cu cercei Messika, poșetă Judith Leiber și pantofi Alexandre Birman, J.Lo i-a dat pe toți pe spate cu silueta.

Eleganță și rafinament la gala Premiilor Critics’ Choice! Anne Hathaway a venit însoțită de soțul ei Adam Shulman (n.r. ei sunt căsătoriți de șapte ani). A purtat o rochie Versace, cercei Messika și pantofi cu toc auriu Alexandre Birman. Gala care anticipează mult așteptatele premii Oscar a fost privită ca o provocare și de bomba sexy Jennifer Lopez, care la 50 de ani a atras toate privirile într-o rochie semnată Georges Hobeika și pantofi Casadei Blade. În topul celor mai elegante actrițe prezente la gală, criticii de modă de la Daily Mail le-au mai menționat pe Zendaya, Charlize Theron și Kate Beckinsale. Zendaya, 23 de ani, a purtat o rochie semnată Tom Ford asortată la pantofii Christian Louboutin, ținuta ei fiind considerată de critici drept una futuristă și extravagantă. Charlize Theron, 44 de ani, a purtat o ținută semnată Celine by Heidi Slimane. Argintiul rochiei s-a potrivit de minute cu sacoul negru și lățișorul de la gât creat de Messika. Actrița Kate Beckinsale a venit la gală într-o rochie argintie Julien MacDonald, pantofi Jimmy Choo și bijuterii Kallah, Yvan Tufenkjan și Djula. Actrița Gwendoline Christie a venit într-un costum inspirat de ținutele bărbătești creat de Dior. Pe lista marilor câștigători ai galei menționăm: ”A fost odată la Hollywood” – cel mai bun film, Brad Pitt – cel mai bun actor în rol secundar, ”The Irishman” - cea mai bună distribuție și Renee Zellwegger – cea mai bună actriță în rol principal.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este, ne place si noua.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108