REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Antonescu: Sorin Roşca Stănescu a descris public cum greşesc eu. L-am eliberat din condiţia de consilier

Antonescu: Sorin Roşca Stănescu a descris public cum greşesc eu. L-am eliberat din condiţia de consilier

Replica API 26 august 2013 | 00:00 192

Preşedintele PNL Crin Antonescu a precizat, duminică, că l-a eliberat din condiţia de consilier personal pe senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu pentru că a descris public modul în care greşeşte el, arătând că atunci când un om politic greşeşte însemană că are consilieri "proşti".

"Azi, mulţumindu-i, l-am eliberat din condiţia de consilier al preşedintelui PNL pe domnul senator Sorin Roşca Stănescu. Domnia-sa, la venirea în PNL, şi-a oferit serviciile în această calitate, iar eu cu respectul pe care îl port maeştrilor presei, am fost la rândul meu onorat. Şi azi l-am eliberat din funcţie pentru că domnia sa a descris public cum greşesc eu, ceea ce e foarte corect, e dreptul domniei sale. Dar când un om politic greşeşte - am luat-o pe ipoteza domniei sale - însemană că are consilieri proşti. Şi atunci i-am mulţumit", a spus preşedintele PNL.

El a arătat că nu este demn să fie consiliat de Sorin Roşca Stănescu şi că el nu merge cu "fofârlica", ci îşi asumă deciziile politice. "Nu cred însă, pentru că ceea ce mă învaţă pe mine, ce e drept, prin Evenimentul zilei, nu aşa, cum fac alţi consilieri, la ureche, ce mă învaţă domnul Sorin Roşca Stănescu şi foarte mulţi înţelepţi ai neamului este să umblu cu fofârlica, să mergem aşa, pitiţi - vrem să propunem pe Săpunaru sau pe altcineva, hai să ţinem ascuns ca să nu aibă cine ce zice. Nu. Nu sunt demn să fiu consiliat de domnul Sorin Roşca Stănescu. Nu fac eu aşa. Eu dacă susţin un om şi cred că merită să fie susţinut, o spun public. Pentru că eu asum, atunci când fac o propunere cu Nini Săpunaru, că Nini Săpunnaru nu este vulnerabil", a spus Antonescu.

"Dacă cineva îmi arată ceva ce nu am ştiut, evident, pot să spun, domnule, îmi pare rău. Asta e. Dar ca să consider că e posibil ca el să aibă nu ştiu ce mişmaşuri şi atunci mai bine tac, mai bine merg pe ascuns, poate reuşesc să-l strecor, să-l pună ministru, şi mai vedem noi după aia - eu aşa ceva nu fac", a adăugat Antonescu.

sursa: Mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108