REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Anul şi perversul care terorizează constănţencele! Mare atenţie, acum ar umbla cu o maşină

Anul şi perversul care terorizează constănţencele! Mare atenţie, acum ar umbla cu o maşină

Replica API 18 noiembrie 2016 | 00:23 538

Situaţie suspectă

Situaţie suspectă

Sursa foto: facebook.com

Nu este an în care să nu apară vreun individ dubios care să acosteze femei pe stradă. Şi dacă cel numit „perversul din Tomis Nord” a fost prins anul trecut, iată că au apărut noi reclamaţii. De data aceasta, oamenii spun că un individ care conduce un Opel alb se masturbează în faţa femeilor, mai ales prin Valu lui Traian şi Murfatlar, dar şi în municipiu.

„Bună seara ! Cunoaşte cineva sau poate da cineva detalii despre un autoturism marca Opel cu numărul CT 07 VBD? Acest individ, astăzi (15 noiembrie anul curent – n.r.) a agresat o fată! Este vorba de un om bolnav ce îşi scoate zona intimă în autoturism si umblă după fete”, a scris un bărbat pe grupul Parchez ca un Bou de pe Facebook. Ulterior, întrebat de ceilalţi membri, acesta a precizat că: „Am luat legătura cu organul competent care se ocupă! Dar ca să mearga procedura mai reped orice fel de informaţie poate fi utilă”. Apoi, oamenii au început să vorbească. „Mai este un individ care umblă pe lângă liceele din Tomis Nord, opreşte doamne, domnişoare sub pretextul de a cere anumite informaţii legate de străzi, chestii banale, doar pentru a atrage atenţia în timp ce se masturbează în maşină” sau „Umbla şi prin Parcul Tăbăcărie, urmăreşte fete tinere şi se masturbează în urma lor!”, „A mai fost văzut şi la Cora, făcea acelaşi lucru”. Prin urmare, se pare că individul a tot fost văzut prin municipiul Constanţa, ba pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, ba pe I.C. Brătianu, dar şi în Valu lui Traian şi Murfatlar. Însă, potrivit informaţiilor noastre, în ziua în care fusese postat anunţul, la Poliţie nu ajunsese vreo sesizare. Amintim că încă de la finele anului 2014 era vâlvă în urbea de la malul mării, fiind vorba despre un individ care se masturba în faţa femeilor, le urmărea şi uneori chiar le tâlhărea. Poliţiştii au demarat cercetările după ce mai multe victime au depus plângeri, prinzând de atunci mai mulţi bărbaţi care procedau asemănător, dar nici unul dintre ei nu era cel vizat. Astfel, cercetările au continuat şi iată că la data de 24 noiembrie 2015 a fost prins şi „perversul din Tomis Nord”. Mai exact, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa, în urma unei sesizări prin 112, conform căreia un bărbat s-a dezbrăcat în faţa unor eleve în dreptul Şcolii Spectrum, l-au depistat imediat pe Sandu Oglindă de 34 de ani, din Constanţa, cu antecedente penale, care a luat-o la fugă, fiind prins în zona Anadalchioi, acolo unde locuieşte. Precizăm că el a fusese eliberat condiţionat în 2014, fiind condamnat în trecut tot pentru tâlhărie. Însă, nici bine nu s-a văzut în libertate că şi-a şi reluat vechile îndeletniciri. În plus, se pare că acesta apela şi la alte tehnici pentru a-şi induce victimele în eroare şi pentru a le putea fura bunurile mai repede, aici referindu-ne la gesturile obscene.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108