REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Anunț din Kiseleff: Iohannis vrea suspendare

Anunț din Kiseleff: Iohannis vrea suspendare

Replica API 11 ianuarie 2019 | 02:23 465

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat joi, pentru stiripesurse.ro, că formațiunea social-democrată apreciază că prin refuzul numirii miniștrilor, președintele Klaus Iohannis „face tot ce îi stă în putință să provoace suspendarea sa”. PSD anunță că „nu va sta cu brațele încrucișate”.

„Iohannis refuză numirea miniștrilor la Dezvoltare și Transporturi invocând, în mod fals, îndeplinirea condițiilor de legalitate. Astfel, dl Werner Klaus Iohannis continuă să își bată joc de România și să sfideze mai departe și legile și deciziile Curții Constituționale și să calce în picioare Constituția pentru că această motivare transmisă în cele două scrisori nu este de fapt o motivare, este doar o listă de acuzații, listă care nu este susținută în nici un fel.

Prin urmare, Iohannis face tot ce îi stă în putință să provoace suspendarea sa, tot ceea ce face este în cheie electorală, nu are nicio legătură cu interesul României și al cetățeanului și nu îl interesează că blochează două din cele mai mari ministere.

Lucrurile rămân la fel și atunci PSD anunță că nu va sta cu brațele încrucișate, vom folosi toate mijloacele legale pentru ca Iohannis să respecte Constituția. Ne menținem mai departe ultimele două propuneri pe care le-am făcut, iar Guvernul va da un răspuns conform legii și deciziilor CCR în cel mai scurt timp”, a transmis Codrin Ștefănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
neamtul se da ranit pt a castiga adepti . Neamtule , sabotorule , lasa Romania , ne-ai facut slugile uniunii europene. Pensionare , cat mortii ma-tii iti dau USR-istii sa urmaresti toate postarile ? turnator ordinar , o jigodie vei ramane , muie tie si retardatilor ce vand tara !
0
8
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
7
1
Te po men esti ca e gitan alba ne&z ca ti ne. Asta ne-ar mai lipsi. Sik tir
6
1
Bai sluga umila, mars la ma-ta si ascunde-te ca ai o fatza de ne ia cu greata! MUIE PSD!!!!!
5
1
suspendati-l o data 'racu de penal infractor.Continua sa distruga tara nu vedeti.
1
7
Macar are nume frumos , Klaus Werner , nu de sluga gitan ,codrin . Ti ai dreaq de hoti si koorve.
4
6
in dintii aia care ii inclesteaza Ce plmea mai stati de vorba cu nazistul asta?.Executatii l !!!
6
6
PSD trebuie sa dispara din Parlament.
13
2
Lui zdragnea . Va lesina de placere si ramaneti fara mustacioara . MUIE PSD . Cat de curand psd-isti au sa primeasca ce merita . Trimiterea lor la groapa de gunoi . Ati reusit scarbelor sa va urasca chiar pupatori de cur , simpatizanti de ai vostri .
12
2
am inceret ce vrea presedintele, dar voi ce vreti nemernicilor si jigodiilor de cea mai joasa speta- veti ajunge curand la puscarie, sa nu va indoiti ca veti scapa, si nu oricum ci cu gurile indopate cu pensiile speciale pe care vi le-ati dat in timp ce ati blocat salarii pensiile saracului
16
2
aiureala . puneti profesionisti la ministere tehnice . lasati mahalaua .
17
2
Ar da bine in ochii lumii ca PSD sa l suspende pe Iohannis.
11
4
-Johannis vrea suspendare....si pamela vrea copii
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108