REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ARAFAT EXPLICĂ de ce au EXPLODAT cazurile de CORONAVIRUS

ARAFAT EXPLICĂ de ce au EXPLODAT cazurile de CORONAVIRUS

Replica API 28 iunie 2020 | 00:00 3615

Şeful Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, spune românii nu că s-au relaxat prea mult, dar o parte din ei au devenit neglijenţi şi că nu mai respectă regulile de bază. El a precizat că tinerii cred că pandemia este o glumă, că nu este nicio o problemă.

Raed Arafat

Raed Arafat a fost întrebat, vineri seară, la Digi 24, dacă românii s-au relaxat prea mult.

“Fără discuţie. Nu că s-au relaxat prea mult, au devenit o parte neglijenţi pentru că vedem că nu se respectă reguli, nu se respectă reguli de bază, noi am insistat pe regula distanţării şi regulile compensatorii pentru măsurile de relaxare, relaxăm, dar compensăm. Compensăm cum? Cu măsurile de distanţare, cu portul măştii, cu dezinfecţia mâinilor, cu spălatul pe mâini. În secunda în care oamenii nu mai respectă acest lucru, avem o problemă, Măsurile de relaxare rămân, vedem că nu se respectă toate, avem poze de la terase, de la diferite locuri în care oamenii unii stau şi şase la masă, unul lângă celălalt, fără mască şi fără nimic, dar e clar că sunt prieteni diferiţi, prieteni care vin şi e foarte greu de reglat”, a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

El a precizat că o parte din populaţia ţării este în dubii şi nu mai dă credibilitate autorităţii.

“Oamenii nu înţeleg, tinerii cred că este o glumă, sunt porniţi că este o glumă, că nu e o problemă. Când au auzit unii medici zicând că e o biată gripă, alţii care zic că este ca o gripă simplă, alţii care combat orice cifră, iese şi îţi arată că nu este adevărat, că nu e aşa, asta înseamnă că noi am pierdut o parte din populaţia României care este deja dubii, nu înţelege şi nu mai dă credibilitatea autorităţii şi dă credibilitate mai mult celor care încearcă...”, a declarat Arafat, scrie stiripesurse.ro.

Arafat a atras atenția că România a reușit să evite un dezastru precum cel din Italia, unde medicii au decis cine se vindecă și cine nu, din cauza lipsei de aparate.

„Colegii care au fost în Italia pot să vă spună. Este realitatea unui dezastru adevărat. România a evitat acest dezastru”, a afirmat Arafat.

După starea de urgenţă, România a implementat deja trei etape de relaxare, la distanţă de câte două săptămâni. După cea de-a treia etapă de relaxare, numărul cazurilor noi de infectare de coronavirus a crescut constant.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai venit tu sa ne explici ce sa facem in romania prietene dute de unde ai venit , unde te-ai nascut lasati ne dracu cu mizeriile voastre hotilor
0
1
Ce arabete, ce arabete, mai idiotilor? Cretinilor si nesimtitilor nu le place si nici nu le convine ca doctorii, medicii sa le spuna a sunt nesimtiti. Si ce daca prostii se supara, tot prosti raman! Trebuie sa porti masca in spatiile interioare si sa respecti distanta fizica de cca 2 metrii,trebuie! Atunci , daca-i impunere, cu totii trebuie sa respectam regulili. Simplu si fara comentarii! Cine nu crede in pandomie, treaba lui..mars intrun focar si apoi vorbeste! Daca ai tupeu,altfel....mucles!
2
0
pana nu se pune economia pe butuci nu scapam de coronavirus,toti in slujba secu canta prohodul la ce a mai ramas din economia romanesca,..vor cumpara totul pe nimic,au nevoie de o criza acuta fabricata cu ajutorul covid
0
2
Du-te bai arabete imputit si lasa-ne in durerea noastra ca suntem satui de cunoscatori ca tine!
4
5
asta mai are putin si face si tepanatii pe creier de la isu la covit e drum lung e de la instalator la strungar e doctor dar de ce ce specialitate carti de epidemiologie am citit si eu hai s bai unflatule la isu cu tine
1
2
Romanii cu apucaturi de jigodii imputite vor fi mereu periculosi pentru ceilalti romani cu mintea normala. Imputitii mai dau si in Arafat,ca doar nu or sa se lege de Adi Minune.
3
8
Lingeti putin clantele la contagioase si o sa aflati adevarul
2
4
@9:59 Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. Alminteri aveti grija la cel mai puternic explozibil de pe planeta - MAMALIGA! Asta este adresata voua baietilor cu ochi albastri!
5
2
Mai arab poponar , du-te-n gura matii la voi in Palestina si violati caprele si camilele .... borfashule !
3
6
Despre ce vorbim : sa ne explice mai intai care sunt motivele ptr.care se imbolnavesc batranii din centrele de asistenta si personalul sanitar ! Care sunt masurile incalcate de acestia ,au fost prin salile de noroc,pe la terase ,la piscine s-au litoral ,n-aveau masti ,etc,etc ? Cand aflam ?
10
5
Acest virus minunat circula liber prin lume de cel putin 5 ani fara sa fi fost depistat deoarece neexistand teste specifice toti bolnavii au fost diagnosticati dupa ureche cu...GRIPA SEZONIERA. In Romania acest virus a inceput sa atace mai serios prima data in vara lui 2018.Se poate verifica numarul de morti cu asa-zisa gripa din ultimii 2 ani.Asta arata incompetenta crasa a sistemului medical in toata lumea. Toata aceasta alerta de acum e tardiva si nu poate schimba cu mult datele problemei. Cel putin 40% din populatie a trecut deja prin aceasta boala, cu sau fara simptome. Sa fim optimisti!
5
6
Morti: 1 la vreo 10 mii. Te simti ghinionist?
3
3
Nu neglijenta explica cazurile mari de covid, numarul mult mai mare de test care se fac acum, teste facute gresit si minciuni de crestere a cazurilor. pana acum 2 saptamani afisati cate cazuri sunt in ce judete si o lista a decedatilor. Acum nimic.
12
2
Ai uitat plangaciosule cand te rugai sa nu te arunce de la ISU? Lumea a tinut cu tine, sa vezi cand te pun astia pe faras sa te arunce cine o sa te mai planga.
11
7
Arafat se teme pentru viata lui. A fost in fruntea celei mai infioratoare campanii de indobitocire a romanilor. Intr un final romanii s au prins de vrajeala. Lucrurile nu pot ramane asa, vectorii de imagine folositi de masinaria propagandei stiu foarte bine.
22
15
Bizda ma-tii Arahat.Mars bah.
8
10
Shawormaru are iexplicatii !?! Muistule Pune Bata pe cocalari daca ai coaie stinge.le grataru si maneau pe arges in Jos unde shade dacu nespalat cu Gena puternica si vaccin anti TBC . Stinge.i si trabucu chelbosului pitic de la externe direct in muyanu ospatarului cu pantofi de mort de impinge la dricu galben. Luavash in sulita de derbedei!!
6
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212