REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Are AUDI, dar nu și bun simț!

Are AUDI, dar nu și bun simț!

Ana Maria LIPAN 13 februarie 2023 | 00:00 4983

Un constănțean a fost surprins într-o ipostază jenantă, stârnind nemulțumirea celorlalți cetățeni, care au fost martori la gestul său necugetat. Șoferul unui autoturism marca Audi, împins de nevoile fiziologice, n-a mai putut aștepta să ajungă la destinație sau la un WC public și s-a ușurat în stradă, în dreptul unei ghene de gunoi. Odată încheiată misiunea, aceasta s-a îndreptat sfios către mașină, dorind să părăsească mai repede locul faptei.

Are AUDI, dar nu si bun simt!
Multe discuții au fost purtate pe tema lipsei de toalete publice din Constanța, care sunt insuficiente, dar rezolvări încă nu s-au găsit. Chiar și așa unii cetățeni găsesc soluții, împinși de nevoile fiziologice. Acesta este și cazul unui bărbat care și-a întrerupt traseul în trafic pentru a-și goli vezica urinară chiar în mijlocul zilei, în public.

Are AUDI, dar nu si bun simt!

În ciuda numeroșilor cai putere de care dispune autoturismul pe care acesta îl conduce, marca Audi, se pare că a fost prea lent pentru a-l duce la destinație la timp, așa că individul a identificat o ghenă de gunoi și a parcat pentru a urina.

Are AUDI, dar nu si bun simt!
Odată îndeplinită misiunea s-a întors la mașină, ferindu-și privirea de posibilii martori la incident.

Precizăm că urinatul în spațiul public constituie o contravenție ce e sancționată în mod legat, prin Legea 61/1991 cu o amendă ce variază între 200 și 1000 de lei, sumă ce depășește cu mult taxa de utilizare a unor toalete publice, facilități întâlnite cam rar totuși în Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma uit cu mila si trista mirare la toti pppapagalii care-l scuza pe nesimtit. Probabil ca niciunul n-are masina, sau n-are creier. Daca lipsa toaletelor publice este o problema PE STRADA, aceasta nu este o problema in benzinarii sau mall-uri. Iar lipsa toaletelor publice nu este o idee pe care sa le-o putem "vinde" celorlalti pppapagali care ne conduc, ca imediat vor sa mai cumpere unele cu cateva zeci de mii de euro bucata (doar constructia, fara dotari).
1
2
Exista benzinării , ce ar însemna ca toți participanții la tragic sa ne bischetarim YACH
0
1
Avea nr de TL?
0
1
Ana Maria Lipan a absolut scoala ajutatoare se presa
1
0
Toate TIGAILE SH Audi diesel din Europa au venit în Roumania.Jmenarii din EU au scăpat de cele mai poluatoare mașini.Cand se va institui și în Ro restricțiile diesel le vor folosi cuibare de găini și closti
2
3
Vai ce tragedie ,ca unul a facut pipi la o ghena de gunoi!
10
3
ce sa faci daca functia de oua calde e scumpa...
2
2
cu Aude. Pozele sunt suficiente ca sa se autosesizeze organele si sa-i dea cel putin o amenda.Dar organele nu se vor sesiza fiind ocupate sa faca de -o ciorba ca in fiecare zi.
10
6
Dacă ținem cont că prin tot orașul dacă sînt 10 căcăstori...
8
1
Un articol marca Replica. Adica unul cat se poate de idiot! Ce era sa faca omul, sa faca pe el. Daca se pisa pe tine Marie, poate aveai motiv sa faci gargara.
14
7
V-am construit așa multe WC uri publice încât nici nu mai știți unde să vă pishatzi ... Ia sa mai demolam din ele.
14
0
mare stire ,si pe jos daca iesi la plimbare si da peste tine pisarea sau cacarea , sa dus omu langa ghena de gunoi ca nu avea sa se pise pe el ,dai amenda daca se pisa in MOLL sau intro institutie ,plm dar este stirea zilei;))))
12
2
Atentie, si-a dat GIGI cu parerea ! Cum le stii tu pe toate bai GIGI. Audienta isi baga pl in parerile tale. Zi frumoasa sa ai.
12
3
astia cu haudi si bmw sint drojdia societatii.conduc rable care se tin in vopsea,saraci,ttigani,inculti si pprosti.de paft ca sa conduci audi sau bmw trebuie sa ai iq max 30. se vede dupa cum conduc cit de pprosti si saraci sint!
9
19
Mai conteaza ce masina ai atunci cand te ''taie'' !? Mai bine ati incerca sa faceti un articol despre lipsa Wc-urilor publice , cauza care creeaza ''efectul'' !!!
31
1
Super stire, pisat de om cu haudi la 420km reali bos
6
9
Adevarul este ca avem un oras in care ai unde sa te pisi.....Ce articol inteligent.... Orice om care tine la sanatatea lui s-ar pisa oriunde atata timp cat in "comuna" Constanta nu exista toate cele necesare, mai terminati cu aberatiile astea...Sanatatea este inainte de toate parerile unora de kkt...
35
1
ce aveti ma cu ''stapnul inelelor'' obosite si cu doar 380k km la bord?
4
16
Olelei, dar cati sunt ca el, duim, si cu bmw, si cu mertzan, care mai aruncă si pe geam
9
3
Trebuia sa se pishe in cabinele de 18000 eur sau in cosurile de 1000 eur, ca pot tine loc si de wc, la cat au costat. Si sa inteleg ca cei cu logan au bun simt si cei cu audi, nu. Clever.
33
0
Cine-i ma pisatul asta de om?
4
21
o găsiți în Curtea de Apel Constanța.Am avut intr -o zi treabă la arhiva și fiind vorba de necesități fiziologice am întrebat repede jandarmul de la poarta și ma îndreptat undeva in stanga la subsol...Crimă și pedeapsa!.Toaleta neîngrijită de zeci de ani,nu pot descrie mizeria și lipsa de dotare cu hârtie igienică și detergenți de spălat pe maini.De fapt toate locațiile din justiția r*mână și mai ales cele din a.n.p sunt cotețe de urinat.
19
0
Gica, sa dea prostatita urinara în tine de 20 ori pe zi. Ce faci? Unde sunt wc-urile?
22
1
Nevoile fiziologice nu se discută, chiar atât de încuiați sunteți bă? Dacă erau wc-uri peste tot mai ziceam... Poate omul simțea că nu mai rezistă, putea sa se pise pe părerile tuturor "educatilor" cu mare dreptate!
28
2
Trebuia sa se pișe pe sediul Replica la ce știri aveți
36
1
Dar poate are omul o problema de sanatate, repede cu criticile.
29
1
In afara de mall sau benzinarii nu vezi asa ceva in constanta ai probleme fiziologice cumperi o apa sau o cafea in primul bar care il intalnestisa poti folosi toaleta
30
2
Un nesimtit... In vazul lumii. Sunt wc-uri peste tot, malluri, restaurante etc
4
40
mars locul faptei auzi de parca a omorat pe cineva
33
3
Care wc-uri publice ? Daca te taie cacarea sau te pishi pe time in orasu asta, ai belit-o. Ori te pishi in vreo sticla de lipton ratacita prin masina, ori te pisi pe unde apuci. Mai e si varianta benzinariei, sau vreun supermarket. Pe unde am vazut wcuri publice, ori au lacat, ori aunt manjite cu rahat peste tot ori iei 5 tipuri de hepatita.
62
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468