REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Arhiescopia Tomisului, obligată să evacueze un depozit de vinuri

Arhiescopia Tomisului, obligată să evacueze un depozit de vinuri

Replica API 27 februarie 2016 | 02:15 243

Un fost primar al comunei Ciocârlia câștigă în instanță

Un fost primar al comunei Ciocârlia câștigă în instanță

S-a decis! Arhiepiscopia Tomisului trebuie să evacueze depozitul de vinuri din satul Culmea. Prin urmare, Niculae Marghiol, fost primar al comunei Ciocârlia, se poate bucura de imobil, se pare aflat sub proprietatea sa. Reprezentații Arhiepiscopiei spun că se vor supune deciziei judecătorești, urmând ca în perioada următoare să se mute.

În luna decembrie a anului 2015, fostului primar al comunei Ciocârlia, Niculae Marghiol, i-a fost acceptată cererea de chemare în judecată a Arhiepiscopiei Tomisului, ce dispunea evacuarea pârâtei din imobilul situat în oraşul Ovidiu, sat Culmea. Deși Arhiepiscopia a contestat decizia Judecătoriei, aceasta nu a fost cu success. În cursul zilei de 25 februarie a.c., Tribunalul Constanța a respins contestația acestora, decizia fiind definită. Astfel, vor fi nevoiți să evacueze depozitul de vinuri pe care îl aveau în folosință. Ce spune Arhiepiscopia cu privire la această deicizie? “Răspunsul nostru oficial este că ne vom supune hotărârii judecătorești, nu avem ce să comentăm. Problema este veche. Noi acolo am fost puși, nu în proprietate, ci am avut drept de folosință. Între timp, lichidatorul a făcut cu activele ce a considerat de cuviință și acum noul proprietar vrea să eliberăm terenul”, a declarat Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Ahiepiscopiei Tomisului. De asemenea, acesta susține faptul că totul se va rezolva pe cale amiabilă. “Noi am ținut vinul acolo, acum probabil proprietarul vrea să facă altceva cu construcția. Vedem unde o să ne mutăm, încă nu s-a hotărât. Este o stare juridică delicată, dat fiind istoricul întregii povești. Noi nu suntem în război cu nimeni. Omul dorește să își fructifice proprietatea altfel.”, a adăugat Eugen Tănăsescu.

Reamintim faptul că Niculae Marghiol a fost în atenția publicului cu fapte mai puțin creștine. În anul 2005, edilul a a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi deturnare de fonduri după ce acesta a ridicat mai multe sume de bani de la casieria Primăriei Ciocârlia şi de la Trezoreria Medgidia.

D.N.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108