REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ARHIVA RAEDPP, mutată pe strada IZVOR

ARHIVA RAEDPP, mutată pe strada IZVOR

Replica API 4 februarie 2021 | 23:41 2114

Conducerea RAEDPP Constanța a demarat verificări ale spațiilor pe care Regia le are în administrare, pentru a avea o viziune de ansamblu asupra stării actuale în care acestea se află și a conturării direcțiilor de acțiune viitoare, atât cu impact imediat, cât și pe termen mediu și lung, în vederea eficientizării activității entității publice.

Astfel, conducerea Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a luat cunoștință de faptul că există o serie de imobile administrate care au potențialul, prin programe și proiecte concrete, să contribuie la dezvoltarea Regiei și implicit a municipiului. Drept urmare, una dintre principalele priorități în următoarea perioadă va fi valorificarea acestor clădiri, prin proiecte de reabilitare și modernizare și, ulterior, prin închirierea în scop comercial a spațiilor care sunt generatoare de profit.

În această săptămână, a fost identificat spațiul cu altă destinație decât aceea de locuință, situat pe str. Izvor, în suprafață de 106 mp, fost punct termic dezafectat intrat în patrimoniul Regiei în anul 2002, cu destinația de spațiu de depozitare. Cu toate că se află într-o stare tehnică nesatisfăcătoare și necesită lucrări de renovare, având în vedere profilul spațiului, considerăm oportună valorificarea acestuia. În scurt timp vor fi demarate lucrările de renovare necesare, urmând ca arhiva Regiei să fie relocată în acest spațiu.

În ceea ce privește locația în care funcționează la acest moment arhiva, situată pe str. Dezrobirii, conducerea Regiei își propune scoaterea sa la licitație, în vederea închirierii către un agent economic.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu l cheama Hira, numele lui real din buletin este HIDRA
0
0
NU ESTE CORECT MODUL IN CARE ZIARUL VOSTRU SE COMPORTA CU DACA SUNT COMENTARIILE DECENTE, DAR IMPOTRIVA CELUI CARE V-A COMANDAT ARTICOLELE, DESPRE RAEDPP. SUNTETI UN ZIAR TOTAL ASERVIT BANULUI! RUSINE1 SPER SA NU VA MAI CITEASCA NIMENI SI SA IESITI DIN PEISAJUL COTIDIANELOR CONSTANTENE CA SI TELEGRAFUL LUI CONSTANTINESCU SI MAZARE SAU ATAC DE CONSTANTA!
0
0
Multumesc Teo ca m-ai pus sefa, dar te rog sa te mai speli, imi miros hainele pe urma ...
3
0
spatiul din foto 2 e in blocul in care locuiesc de cand s-a construit....cred ca de 15 ani cel putin in acest spatiu imens stau aliniate pe jos niste dosare. Nici nu vine nimeni vreodata pe acolo. Toata lumea din bloc ne-am intrebat ce e cu spatiul ala. Credeam ca e cumparat de careva mare scula si se ia chirie fictiv pe el.
2
1
Hira este un hot nenorocit. Acest om ar fi incompetent ca presedinte de scara de bloc. Cum sa il pui director general la raedpp pe dobitocu asta. Oameni buni, voi realizati ca hira, un hot incompeteht este mana dreapta a lu chitac. Voi asta ati votat? Sa vina acesti incompetenti sa distruga si ce era bun. Vai de noi constanteni. Cine o mai vota pnl... nu credeam ca pot fi niste hoti si incompetenti mai mari ca psd. A reusit chitac si hira acest lucru. O sa plecati acasa urgent.
8
3
nu poti sa puiarhiva intr un spatiu insalubru cand vor cere fostii angajati acte pentru pensie de unde le vor gasi?
7
1
Va iau astia cu avizele isu.
4
1
Cladirea din imagine, din Coiciu este e fosta centrala termica RADET. Poate este vorba de cladirea fostei bibioteci.
3
1
Foarte bine gestionat . Mai refaceti din cladirile astea vechi ca sunt inestetice
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108