REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Arme de vânătoare deținute ilegal, descoperite de polițiști

Arme de vânătoare deținute ilegal, descoperite de polițiști

Replica API 23 septembrie 2020 | 00:00 1374

Polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase din Ilfov au indisponibilizat 11 arme letale, ce ar fi fost deținute ilegal de un bărbat și care ar fi fost depozitate în județul Brăila, la domiciliul altui bărbat.

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov, împreună cu polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au efectuat verificări la domiciliul unui bărbat, din județul Brăila.

În cadrul activităților, au fost descoperite 11 arme letale, cu destinație de vânătoare, precum și o armă neletală, cu gaze, supusă autorizării, ce ar fi fost deținute în mod ilegal.

Astfel, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În fapt, a fost constatat faptul că permisul de port-armă al unui bărbat, cetățean italian, avea termenul de valabilitate expirat, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că armele deținute de acesta se aflau la domiciliul unui bărbat, din județul Brăila.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele 11 arme letale aparțin cetățeanului italian, iar arma neletală cu gaze aparține fiului acestuia.

Armele au fost ridicate în vederea efectuării de verificări.

În prezent, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere fără drept de arme letale și deținere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din cernavoda fost sofeur la iamsat cernavoda ajuns militian pentru ca miam dat nevasta la regulat posed arme letale si gloante.
0
0
tatare...iar ai aparut?
0
0
Vaneaza prosti.. Asa ca ciocu mic daca vrei sa fii in siguranta..
0
0
Ce vaneaza trogloditii astia, ca nici paduri nu mai avem ?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108